Huis > Nieuws > Inhoud

Autumn Broiler Cage Chicken moet aandacht besteden aan de preventie en behandeling van Kip Blast

Aug 07, 2017

Herfstkoekenkoekkip moet aandacht besteden aan de preventie en behandeling van kippenblazers

Herfst is het seizoensgebonden kippenkipziekte, vooral kippenbloem. Kip die eenmaal kippest en andere ziekten heeft, zal snel verspreiden naar de kippen, veroorzaakt grote economische verliezen. Daarom moeten de kippenhuishoudens (veld) uitgebreide preventie- en beheersmaatregelen nemen om de kuddebeheer van kippen te versterken, de economische efficiëntie te verbeteren.

Grote kippenhonden moeten gebaseerd zijn op de feitelijke situatie om een effectief immuniseringsprogramma te ontwikkelen. Kippenhok Algemene kippen voor kuikens op 7-10 dagen en 35-40 dagen kunnen met tussenpozen van 2 maanden worden gebruikt voor immunisatie met neusdruppels of aerosolen. Een andere immuniseringsmethode is voor 7-10 dagen oude en 35-40 dag oude kippen, Newcastle disease.

Voldoen aan zelfbewerking. Moet kippen van het veld kopen, moet door de lokale veterinaire afdeling quarantaine gaan. Kippenhok Nieuwgekochte kippen worden geïsoleerd en bewaard, geen vaccinatie van het vaccin moet tijdig vaccineren, meer dan een half maand voordat de gemengde groep voedt.

Koop geen vaccins voor privégebruik. Priveverkoop van het vaccin, meestal hoge kwaliteit of vervallen mislukking van het vaccin, na gebruik, bereikt niet alleen het epidemische effect, maar leidt ook tot andere kippenziek.

Dode kippen moeten geconcentreerd of verbrand worden. Broiler Cage Om te voorkomen dat de verspreiding van de epidemie zich verspreidt naar gezonde kuddes.

Let op de desinfectie van de gezondheid. Een van de aandacht voor de locatie van de desinfectie van gezondheid; De tweede aandacht voor de desinfectie van voedingsmiddelen gezondheid; Zijn drie niet-gerelateerde personeel zullen niet terloops uit de boerderijen komen om in de bacteriën te voorkomen.

Bovenstaande inhoud is alleen voor de meerderheid van de boeren door verwijzing naar begrijpen! Als u in de herfst een ziekteprobleem tegenkomt in de kippenhutten, moet u uw lokale dierenarts raadplegen!