Huis > Nieuws > Inhoud

Broiler Cage Breeding 8 Voedervereisten

Oct 24, 2017

Vleeskuikenkweek 8 voerbehoeften

Voer is een van de belangrijkste aspecten van aquacultuur, goed voer kan vee en pluimvee sneller laten groeien, eetbare smaak verrukkelijker. Het gebruik van vleeskooiconstructiecultuur moet aandacht besteden aan het gebruik van voer, het volgende voor iedereen om de acht vereisten van vleeskooiconstructie te introduceren.

1. De juiste toevoeging van een breed scala van toevoegingsmiddelen, de rol van de verschillende, afhankelijk van de werkelijke behoeften toe te voegen, mag niet blindelings worden toegevoegd, de fabrikanten van eierkippen die elk soort additief gebruik afhankelijk is van het gebruik van methoden en de juiste voeding en beheer.

2. Bereken nauwkeurig en voeg het kind toe om de hoeveelheid gebruikte gele toevoegingsmiddelen toe te voegen in strikte overeenstemming met de instructies voor een nauwkeurige berekening van de weging, en enkele additieven, effectieve dosis en het verschil tussen de dosis is klein, de hoeveelheid van te weinig effect is slecht, te veel Verhoog de kosten of veroorzaak zelfs vergiftiging.

3. Moet aandacht besteden aan de rol van verschillende additieven Wanneer gemengd met een verscheidenheid aan additieven, moet u weten of er een synergetisch of antagonistisch effect tussen bestaat, om met het taboe te vermijden, optimaal gebruik te maken van synergieën om de voordelen van additieven te spelen.

4. Producten mogen geen resterende antibiotica en andere additieven bevatten, de hoeveelheid minimaal, maar sluit niet uit dat de kip of het product er rest zal zijn, maar de meeste van de resterende antibiotica, en meer in de kou en het koken, is vernietigd. Daarom, om het gebruik van de dosis, legperiode, zoals verboden te beheersen.

5. Additieven moeten worden gemengd met de feed voordat ze kunnen worden gebruikt. Voor een veilig en doeltreffend gebruik van additieven moet het additief vóór gebruik grondig worden gemengd met het dispergeermiddel, het zogenaamde premix. Kan ook premix produceren, volgens de bepalingen van het aandeel mensen met voer en dan gemengd.

6. Voormodder met mot of modder of materiaal dat in het diffusiemiddel wordt gebruikt, mag niet te dik of te dik zijn om de lichte mix van ingrediënten ongelijk, te gemakkelijk tot verharding te maken. Merk op dat vitamines en mineralen niet samen gemengd moeten worden, zodat sommige vitamines gemakkelijk door mineralen worden vernietigd.

7. Merk op dat het gebruik van additievenadditieven in het algemeen alleen kan worden gemengd in de luchtvoedertoevoer, niet kan worden gemengd met nat en gefermenteerd voer, maar niet kan worden verwerkt met het voer of gekookt gebruik.

8. In overeenstemming met de lokale omstandigheden in het gebruik van additieven volgens de relevante informatie toe te voegen. Vleeskuikenhouder fabrikanten tips, niet kopiëren, kopiëren van het gebruik van andere mensen. Zoals bij een deel van het gebrek aan seleniumgebieden, is de hoeveelheid selenium per gram toegevoegd voer. 1-0,2 mg, maar als niet het gebrek aan selenium in de voeding om dezelfde hoeveelheid toe te voegen vergiftiging veroorzaakt.