Huis > Nieuws > Inhoud

Broiler Cage Breeding In De Herfst Van De 6 Hoofdvoeding Beheerspunten

Aug 07, 2017

Broiler kooi fokken in de herfst van de 6 belangrijkste voedingsbeheerspunten

Broilerkippen met broilerkippen zijn zeer indrukwekkend, wat ook een kippenboomkoekje voor de braadskotel heeft gecreëerd, de prestaties van een groot aantal boeren. Maar door technische en management ervaring en andere aspecten van het gebrek aan boeren hebben ook problemen in het fokproces tot gevolg gehad. Vooral in het najaar zijn ziekte- en beheersvraagstukken bijzonder prominent, die op ons grote aantal kippenboeren hogere eisen stellen.

Eerst versterk de kippenkop en uitgerust met desinfectie

Volgens de datum van de kippenkop en de datum van ontvangst van de redelijke planning van wassen, reinigen, desinfecteren, de voorbereidende werkzaamheden van het lege huis, de algemene situatie van een aantal vleeswarenverkopen na een interval van minstens 2 weken en Vervolgens in de volgende partij broiler om de voorbereiding van de kippencoop te verzekeren En genoeg vrije tijd.

In de komende week naar bezemhuizen binnen en buiten de volledige reiniging en desinfectie, binnen de beschikbare ruimte 3% -5% van de Suer-oplossing sproeidisinfectie. Keukengerei, hoek en grond met 1% -2% natriumhydroxideoplossing spoelen en desinfecteren, en vervolgens ontsmettingsontsteking: dat wil zeggen alle apparatuur in de kwekerij open deuren en ramen, volgens elke kubieke meter ruimte met 28 ml formaline , 14 gram kaliumpermanganaat, in de porseleinfumigatie, weigerde 24 uur te huisvesten, in de kuikens de dag voor de openluchtventilatie.

Onderhoud van verwarming, ventilatie en verlichting en andere apparatuur; Besmetting van de muis gat, knaagdier controle; Voldoende voer en apparatuur; Broiler kooi om immuniseringspreventieprogramma's te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat drugs, vaccins op tijd in de plaats komen.

Ten tweede, de keuze van kuikens

Dit jaar slaan de kippenprijzen op het hoogste jaar het hoogste jaar, dus de keuze van kuikens moet voorzichtig zijn. Kies de jongen om sterk jong te kiezen, verwijder de zwakke en gehandicapte, terat. De kenmerken van het brood zijn: de ontwikkeling van uniform, veren schoon en glanzend, droog, actief en bewegen, heet scherpe, luide en heldere ogen, grote God, staan voorzichtig, sterke hand, die de snelle, zachte en flexibele buik reflecteert, navelvorming , Geen bloeden sporen Zwakke jonge mensen zijn zwak, veren los, gesloten ogen krimpen, staande instabiliteit, slechte absorptie van eidooier, navelvormige prominente, bloedende sporen.

Ten derde, milieubeheer

De impact van het milieu op de groei van kuikens is zeer groot, vooral na de herfst, de temperatuur is geleidelijk geland, het temperatuurverschil van dag en nacht is relatief groot, sterke stress op kuikens, dus dit stadium moet bijzonder voorzichtig zijn.

1, de temperatuur: de juiste temperatuur is de sleutel tot het overlevingspercentage van kuikens. De temperatuur van de eerste week van de kippenkop moet bij 35-33 ℃ worden geregeld, na 2-3 tot 3 uren dalen tot 20 ℃; Nacht buiten temperatuur is laag, kippenbeweging minder temperatuur moet hoger zijn dan de dag 1 ℃. Controleer de temperatuur moet voldoen aan de volgende criteria: Broiler kooi vroeg moet hoog zijn, moet later laag zijn; De dag moet laag zijn, de nacht zou hoog moeten zijn; Zonnig moet laag zijn, bewolkt moet hoog zijn. De temperatuur is passend of niet, van de kuikens dynamisch om te bepalen: de temperatuur is normaal, kuikens actief actief, evacuatiegemiddelde, veerlicht, eetlust, slaap 's nachts stil. De temperatuur is te laag, de kip toegang tot de warmtebron, de villa staat, knijpelen, Jiji schreeuwt. Temperatuur is te hoog, kip weg van hitte, mond ademhaling, open vleugels, drinkwatergroei, slechte eetlust.

Opmerking: de temperatuur verwijst naar de temperatuur relatieve luchtvochtigheid van 60% -70% van de temperatuur, de luchtvochtigheid vocht een beetje vochtig.

2, licht: de algemene kuikens na opname 0 tot 5 dagen om 24 uur per dag te implementeren licht, dan geleidelijk verminderd tot 20 uur tot slagen. In de lichtintensiteit, vanaf de vijfde dag van het gebruik van weinig licht, zodat kippen normaal kunnen eten, drinkwater op de lijn, om verrassingsgroep te voorkomen. Geschikte limiet in de groeiperiode is bevorderlijk voor vluchtelingen in de donkere ontwikkeling van inwendige organen, om de late dood te voorkomen Amoy (plotselinge dood) is te hoog. Als u ongeveer 42 dagen of 35-36 dagen braadpan voedt, moet het intermitterende licht of 23 uur, 1 uur donkere methode gebruiken.

Beschrijving: 20lux equivalent aan 3,3 watt per vierkante meter, 10lux equivalent aan 1,7 watt per vierkante meter.

3, vochtigheid: 1-2 weken om een relatief hoge vochtigheid te behouden, 3 weken om te slachten moet een relatief lage luchtvochtigheid behouden, de referentie schaal is: 1-2 weken, de relatieve luchtvochtigheid kan worden gecontroleerd op 70% -65%, na de Controle in de 55% -60%, het minimum niet minder dan 40%.

4, ventilatie: braaier al de voedingscyclus is nodig om goede ventilatie te hebben, vooral na de late ventilatie is bijzonder belangrijk. Broiler kooi 1-3 weken oud voor de belangrijkste isolatie, goede ventilatie, ammoniak concentratie is klein, rookvrij stof.

Ventilatie zoveel mogelijk met de lift uit de plastic folieafvoer, zoals nog niet kan worden verwijderd, moet open kipdeuren en ramenventilatie zijn. 4 weken om te slachten om vooral te ventileren om de juiste temperatuur te behouden, ammoniak ruikt klein. Herfst volgens de buitentemperatuur geschikt om de deuren en ramen te openen, maar om koude lucht direct tegen de kuikens te vermijden.

Vierde, drinkwaterbeheer

Het is noodzakelijk ervoor te zorgen dat het niet besmet is door E. coli en andere pathogene micro-organismen. De eerste week van drinken en kamertemperatuur hetzelfde warm water, later overschakelen naar diep water of kraanwater. De eerste 3 dagen in het drinkwater zijn geschikt om 2,5% -5% glucose, bruine suiker en broiler met de multi toe te voegen; Kip in de broodkamer na drinkwater 3-4 uur na de eerste voeding; Broodkooi-drinkfonteinen moeten gemiddeld geplaatst worden: Matig, dagelijks schoonmaken en desinfecteren 1-2 keer, opslagtanks, vaten en andere wateropslagtijd mogen niet langer zijn dan 3 dagen; Probeer dagelijks waterverbruik op te nemen, als het abnormale drinkwater vaak abnormale voeding of beheer of ziekteverwekkers voorkomt.

Ten vijfde, de keuze van het voer

Voederkosten vertegenwoordigen ongeveer 70% van de totale kosten van broilerkippen, en wat voor soort diervoeders heeft direct verband met de economische voordelen van broilerfokken. Het middelpunt van het probleem is de laagste kosten van welke voeding, en wat voor soort voeding kunt u met sommige vergelijkende tests doen. Volgens de huidige situatie in het land, kan het krediet beter medium of grote voedermolen geproduceerde betaalbare prijs van kip toegewijde volledige prijs pelletvoer.

6, immunisatiezaken

Broiler immunisatiemethoden worden vaak over het hoofd gezien en zijn later vatbaar voor ziekte. Daarom wordt voorgesteld gebruik te maken van oog-, neus-, spuit- en drinkwater immuunmethode van levende zaailingen, bij het vroege gebruik van het beste oog, neus, Broiler cage laat als de voorwaarden ook oog, neus gebruiken. Het is best om geen spuitimmuniseringsmethode te gebruiken. Immuundag en voor en na de dag drinkwater plus elektrolyse; Deze drie dagen is het beste om niet kippen desinfectie en drinkwater ontsmetting te brengen.

Broiler kooi broeden broiler fokken gouden seizoen is in de herfst, dus de meerderheid van de fokken huishoudens moet aandacht besteden aan. Maar de val van de voedings- en beheersvereisten zal hoger zijn. Daarom, de boeren enerzijds om zo snel mogelijk de broilervoeding en -beheersing en algemene preventie- en behandelmethoden voor ziekte te begrijpen, Broiler-kooi, aan de andere kant, aan meer ervaren boeren en het bedrijfsservicepersoneel om de enige manier te vragen om Vlees kippenkooi boerenwerk doen, om betere economische voordelen te bereiken.