Huis > Nieuws > Inhoud

Vleeskuikenkooi Kippenboerderij Bouw Drie belangrijke opmerkingen

Oct 30, 2017

Vleeskuikenkooi we zijn niet langer vreemd, de eerste vleeskuikenkooi die een wetenschappelijke en rationele kippenboerderij bouwt, en dan aandacht moet schenken aan welke problemen? Hoe een perfecte kippenboerderij te bouwen? De volgende vleeskuikenhouderfabrikanten voor uw professionele begeleiding.

1, verwarmingsapparatuur. Zolang het doel van verwarming en verwarming, elektrische verwarming, sanitair warm, kolenkachel en zelfs kang, kang en andere verwarming methoden kunnen worden gebruikt, maar let op de oven verwarming vuile, en vatbaar voor gasvergiftiging, moet worden toegevoegd schoorsteen. Behuizing ontwerp aandacht om isolatie te overwegen.

2, voedermiddelen. Broiler kooi Het belangrijkste gebruik van de trog, kooi kippen zijn lang met de gleuf, plat broeden kan ook gebruik maken van deze voedingsmethode kan ook worden gebruikt als emmer voor het materiaal. De vorm van de trog heeft een grote impact op het voeren van kippenvoer, de trog is te ondiep, geen bescherming zal meer afval veroorzaken. Het is belangrijk dat een kooi met broedsels kan worden gescreend, maar ook kan worden gebruikt als driedimensionale meerlaagse broedmachine; het fokken van kip in aanvulling op platte on-line voeding, het gebruik van overlappende of ladder-type kooi, boeren nemen 60-70 dagen oud rechtstreeks Legkippen zijn in principe kooi, de huidige binnenlandse productie van een groot aantal fabrikanten van kooien, volgens om de situatie te kopen. Het gebied van de kippenkooi moet gegarandeerd zijn. En verwijder vervolgens de mestuitrusting in het algemeen kippenbedrijven met behulp van kunstmatige reguliere fecaliën. Kippenkooien grootschalige kippenboerderijen kunnen mechanische, heldere mest worden gebruikt.

3, ventilatie-apparatuur. Gesloten kippenhokken moeten mechanisch worden geventileerd, in overeenstemming met de stroomrichting van de luchtstroom kan worden onderverdeeld in twee soorten horizontale ventilatie en verticale ventilatie. Horizontale ventilatie, vleeskuikenkooi verwijst naar de richting van de luchtstroom en de lange as van het kippenhok verticale, verticale ventilatie, verwijst naar een groot aantal fans geconcentreerd op één plaats, zodat de luchtstroom in het gebouw en de lange as parallelle ventilatie.