Huis > Nieuws > Inhoud

Broiler Cage Chicken Management Punten

Jun 28, 2017

Broiler kooi kip management punten

Broiler kooi is niet alleen het gebruik van broiler kooi op alle dingen, en het is cruciaaler om het beheer van broiler kooi punten te begrijpen.

1, om de uniformiteit van de braadskooi te begrijpen. Kippen uitbroeden kuikens van verschillende leeftraden worden afzonderlijk beheerd om de concurrentie tussen hen te verminderen. Vanaf de eerste dag van broeiende kippen begon even te werken, legt een goede basis voor de toekomstige goede uniformiteit. Vaak kippen plukken, in zes tot negen dagen wanneer de kuikens in drie groepen kunnen worden verdeeld, uit de zwakke kip. Twintig acht dagen voor de kippen om een goede ontwikkeling van het skelet te krijgen.

2, om een goed werk te doen van de kippenlicht aanpassing werk. De eerste drie dagen van het koeklicht van de braaivleis voor drie├źntwintig of vierentwintig uur, vanaf de vierde dag van twee uur per dag tot de zevende dag, kunnen tot achttien uur worden gereduceerd. Als het gewicht van de kuikens licht is, is het nodig om de lichte tijd te verlengen.

3, let op de opleiding van nieuwe werknemers. Broiler kooi training proces aan de werknemers, niet alleen om de zorgen van de brooding periode in detail uit te leggen, maar ook laten de werknemers het belang van brooding begrijpen, de relevante technologie leren. Kerkwerkers beweren dat de berekening van materiaal, weeg, weegt, uniform berekenen, voeden, voeden, kijktemperatuur en vochtigheid en ventilatie en andere specifieke bewerkingen, zodat werknemers het belang van voederen, voeden uniform en temperatuur, vochtigheid en ventilatie erkennen.

4, probeer maatregelen te treffen om hitte stress te vermijden. Kuikens hebben, zelfs bij korte hitte stress, een significant effect op gewichtsverhoging, dus de zomerverbranding en immunisatie moeten voorzichtiger zijn. Het aantal kippen moet worden gezet voordat de kuikens aankomen.