Huis > Nieuws > Inhoud

Broiler Cage Equipment Schoonmaak Mest Applicatie Punten Inleiding

Jun 28, 2017

Broiler kooi apparatuur schoonmaakmest applicatiepunten introductie

Broiler kooi apparatuur op de heldere mest kan worden verdeeld in twee soorten goederen, een is de verticale ontlasting, één is de horizontale ontlasting, dus we moeten kijken naar de toepassing van de tijd om te onderscheiden.

1, de toepassing van verticale ontlasting machine: er zijn een uitzonderlijke omstandigheden kunnen worden verlengd tot twee dagen, maar niet vaak, omdat de fecale en transmissie motor niet langdurig werk kan zijn in hoge belasting .

2, horizontale clear fecal applicatie: zeker moet eerst de horizontale fecal machine starten en start dan de verticale fecal machine; Zorg ervoor dat u eerst de verticale fecale sluit en vervolgens de horizontale fecal machine sluit.

Alleen de toepassing van de juiste manier, we kunnen de snelheid van de kippenhok apparatuur verminderen, waardoor de toepassing ervan wordt verlengd.

De braadskooi maakt het mogelijk om broilers verticaal op te hangen

Broiler cage verhoging om driedimensionale broilerboerderij te bereiken, intensief, maar ook de productie-efficiëntie van de broilerhouderij aanzienlijk te verbeteren, wat ook de economische kosten vermindert, braakskooi is de sleutel om een gewenste kippenkooi te kiezen, vandaag voor iedereen om te introduceren. Kennis van broilerkooien.

Materiaal: hoge kwaliteit gewone koolstofstaal draad, roestvrijstalen draad, gegalvaniseerde ijzerdraad, treksterkte van 490MPa, verlenging van 23%

Proces: de eerste na het plateren of plateren na de serie, het gebruik van automatische lasapparatuur, lassen en lasdiepte van hetzelfde, maaien glad, uniform, netcodering, om de kippenvoetbeschadiging te voorkomen.

Oppervlaktebehandeling: verzinkt, verzinkt, spray, dompelen, schilderen; Er zijn verschillende kleuren voor klanten om te kiezen, mooi en toepasbaar.