Huis > Nieuws > Inhoud

Vleeskuikenkooi Hoog automatiseringsniveau

Aug 24, 2017

Kooien leggen, vleeskooien zijn fokmateriaal voor mensen, vleeskuikens, broeden en essentiële uitrusting. Veredelingsgebruikers gebruiken een kippenhok, vleeskuikenkooien kunnen voer besparen, het productiepercentage van kippeneieren bevorderen, kosten verlagen, meer voordelen krijgen. Kooi kooi, vleeskuiken kooi is verdeeld in drie ladder, drie verticale. Lagen en slachtkuikens kunnen worden ontworpen en vervaardigd volgens de grootte van de broedplaatsen van de boer.

Eigenschappen van de eierkooien:

1. Gaas glad, om voetinfectie met kippenwonden te voorkomen.

2. Netwerk- en bodernet-encryptie, kan effectief het pikken van de anis van het verenpikken voorkomen en het vermoeidheidssyndroom van de hennen voorkomen.

3. Mesh gegalvaniseerd om de levensduur te verbeteren.

4. Fokkerij met hoge dichtheid voor instandhouding, is bevorderlijk voor epidemische preventie, vermindering van de incidentie van pluimveeziekte.

5. Uniek ontwerp van de deurversterking, effectief voorkomen dat de kip bij het eten op en neer de kop van een verspilling van afval. Kooi ruimte om te vergroten, om de werking van de kip te vergemakkelijken.

6. Uitbreidbaarheid: afhankelijk van de grootte van de site om passende aanpassingen te kunnen doen, kan het automatische drinkwatersysteem worden geïnstalleerd.

Vleeskuikenkooi producteigenschappen:

Gaas glad om kippevoetletsel te voorkomen. Barrière- en netcodering kunnen het kippenvermoeidheidssyndroom effectief voorkomen. Mesh gegalvaniseerd, verbetert de levensduur.

Veefokkerijen met hoge dichtheid voor instandhouding, dan de ruimtebesparende landbouw om ongeveer 50% van het land te sparen. Gecentraliseerd beheer van energiebesparing en middelen om de incidentie van pluimveeziekte te verminderen, een uniek ontwerp van de kooideur, effectief voorkomen dat de kip als het hoofd op en neer de verspilling van voer. Kan worden aangepast aan de grootte van de site kan automatisch drinkwater systeem worden geïnstalleerd.

Lagen kooi, vleeskuiken kooi de belangrijkste voordelen:

1, het niveau van automatisering: automatische voeding, drinkwater, duidelijke mest, nat gordijn koeling, gecentraliseerd beheer, automatische controle, energiebesparing, vermindering van de kosten van kunstmatige voeding, sterk verbeteren van de efficiëntie van de landbouw boeren.

2, kippen epidemie preventie is goed, effectieve preventie van infectieziekten: kip raakt de ontlasting niet, kan de kip robuuster groei, de kip om een schone en warme omgeving, de slachttijd erg vroeg te bieden.

3, zuinige locaties, progressieve voerdichtheid: kooidichtheid dan de vlakke dichtheid van meer dan 3 keer hoger.

4, zuinig fokken feed: vleeskuiken kooi kan een groot aantal frugated fokvoeder zijn, kippen gehouden in de kooi, verminderen de hoeveelheid beweging, minder energieverbruik, verspilling van materiaalreductie. Materiaal gemarkeerd, kooi kan effectief meer dan 25% van de landbouwkosten besparen.

5, te consolideren en duurzaam: kooi kip complete sets van apparatuur met behulp van thermisch verzinken zink-technologie, weerstand tegen corrosie, veroudering weerstand, de levensduur kan zo lang zijn als 15 tot 20 jaar.