Huis > Nieuws > Inhoud

Broiler Cages zijn de beste manier om kippen te schalen

Aug 07, 2017

Broilerkooien zijn de beste manier om kippen te schalen

Nu is de meerderheid van de schaal van de kippen die in de fokmethoden gebruikt worden, broilerkooi! Waarom broiler koestert op deze manier, zodat de meerderheid van de aquacultuur boeren welkom zijn? Dit is voornamelijk afhankelijk van zijn eigen voordeel, dat het erg handig is om cultuurmanagement om landbouwgrond en -bronnen te redden om het gebruik van bestaande bronnen te maximaliseren! Het besparen van de landbouwkosten om het aquacultuurinkomen van boeren te verbeteren.

Laat me dan voorstellen waarom broilerkooien de beste manier zijn om kippen te schalen!

Ten eerste: preventie van kippenepidemie is een goede, effectieve preventie van infectieziekten: kip raakt niet aan de ontlasting, kan de kip meer gezonde groei verlenen, aan de kip zorgen voor een schone en comfortabele groeimilieu, vroegtijdig slachtijd.

Ten tweede, de mate van automatisering: automatische voeding, drinkwater, duidelijke droging, nat gordijnkoeling, gecentraliseerd beheer, automatische controle, energiebesparing, verbetering van de arbeidsproductiviteit, vermindering van de kosten van kunstmatig fokken, boeren de landbouw efficiƫnt verbeteren.

Derde: robuuste: kippenkooi complete sets van apparatuur met behulp van hot dip zink proces, corrosiebestendigheid, verouderingsweerstand, de levensduur kan zo lang als 15 tot 20 jaar.

Vierde: bewaren van veevoeder: kooi kippen kunnen veel fokvoeding, kippen in de kooi bewaren, verminderen van de hoeveelheid lichaamsbeweging, minder energieverbruik, vermindering van afvalstoffen.

Broiler kooi is de beste manier om kip te schalen! Tenminste nu is er niet meer kosteneffectief dan deze manier! Dus, wil kippenvrienden hier blijven om in deze kennis te blijven! Zo kunnen ze sneller in de kip komen om te gaan werken!