Huis > Nieuws > Inhoud

Vleeskuikens Raising Tips

Oct 16, 2018
Het fokken van kippen voor vlees is heel verbazingwekkend, interessant en een winstgevende ervaring. Of je dit nu op grote schaal of op kleine schaal doet, het is een lonend proces. De term vleeskuiken pluimveehouderij verwijst naar het fokken van pluimvee rassen of vogels die een hoge productiviteit van vlees hebben. Onder goed beheer en op de lange termijn is de kippenhouderij van Broiler een lucratieve onderneming.
De vleeskuikenkip is een speciale soort gevogelte omdat het wetenschappelijk is gemaakt om meer vlees te produceren in een zeer korte periode, zeg 6-9 weken wanneer ze ongeveer 6 kilo wegen. Een van de meest dominante vleeskippen die voor vlees worden gefokt, is de Cornish. Maar voordat u zich met dit soort zaken bezighoudt, moet u enkele vereisten leren en begrijpen. Wat zijn de belangrijkste factoren om te overwegen bij het fokken van vleeskuikens? Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijke factoren waar u op moet letten.
Een van de essentiële factoren voor het opvoeden van de Broilers is hun behuizing. Welk ontwerp of welke structuur u ook bouwt voor uw vleeskuikenbedrijf, het zal op de een of andere manier een impact hebben op het algehele resultaat van uw bedrijf. Zorg er daarom voor dat u alle voorschriften en procedures volgt die door experts worden aanbevolen voor het bouwen van een huis voor vleeskuikenhouderij. Hieronder worden enkele van de te volgen richtlijnen besproken.
 • De normale afstand van het ene huis naar het andere moet ongeveer 12 meter zijn.

 • Installeer nieuwe of onderhoud de beschikbare apparatuur in het huis, met kachels, feeders, drinkers en ventilatoren die allemaal naar behoren functioneren.

 • Het huis moet grondig worden schoongemaakt voordat de kuikens worden binnengebracht. Was het plafond, trottoirs, muren en apparatuur. Reinig na het schoonmaken het gebouw en zorg ervoor dat de ventilatie correct werkt.

 • De insecten moeten worden weggerend met een blaaslamp

 • Het verwarmingssysteem moet worden gecontroleerd en gecontroleerd om er zeker van te zijn dat het goed werkt.

 • Matige temperaturen moeten in huis worden gehandhaafd.

Vermijd uitdagingen door tijdens de opfokperiode goede hygiëne, knaagdier- en vliegcontrole uit te voeren.
De juiste apparatuur in huis zorgt ervoor dat u een vlotte bediening en eenvoudig beheer van uw Broilers heeft. Hightop metaalgaas kippenkooi fabriek biedt een van de beste apparatuur in de kippenhouderij, of het nu voor vlees of lagen is. Van de nieuwste Vleeskuikenkooi tot kooi-kooi en apparatuur voor kippenboerderijen, dit bedrijf heeft zich op dit gebied gespecialiseerd om u het beste in gedachten te brengen wat hun klant nodig heeft. Hun apparatuur voor kippenboerderijen is zeer efficiënt en effectief tegen een zeer goede prijs.
Hieronder vindt u enkele van de vleeskuikenboerderijen die u zou moeten overwegen.
 • Om een warmtebron te hebben, hebt u een elektrische of gaskoker nodig. Het wordt aanbevolen om een 250 watt warmtelamp te gebruiken voor 50 kuikens.

 • Gebruik kleine feeders voor jongere kuikens en grotere als ze ouder worden.

 • Gebruik kleine glazen waterboxen als kuikens klein zijn en pas ze aan naar een grotere als ze oud worden.

 • Het strooisel of strooisel voor de kuikens kan in dit geval droog en schoon zaagsel, houtscheren, stro of papiersnippers zijn.


De temperatuurconditie rond de slachtkuikens is erg belangrijk en moet met een hoge discipline worden behandeld. Niet-doen-dit, dit kan leiden tot enkele problemen voor de vleeskuikens. Twee dagen voordat je de kuikens naar het bedrijf brengt, moet je de temperatuur van het kippenhok controleren. Voor de eerste week moet de temperatuur ongeveer 350 ° C zijn en deze zal langzaam verminderen met een snelheid van 2,80 ° C per week. Dit is meestal afhankelijk van de buitentemperatuur. Het strooisel of het strooisel van de kip moet ongeveer 5 tot 6 inch diep zijn. Als er een kans is, kun je wat stro in het kippenbed houden. Het bed moet om de twee weken worden schoongemaakt en als het erg nat wordt, kunt u kalk gebruiken omdat het ammoniakgas absorbeert.
Bovendien moet de temperatuur op vogelhoogte 86 ° tot 90 ° F zijn. In de winter of tijdens zeer koude periodes, moet u de warmte gedurende langere perioden laten lopen om ervoor te zorgen dat de vloer in orde is. Wanneer kuikens koud worden, voeden ze zich niet en kunnen ze verhongeren tot doof. Wanneer de juiste omstandigheden worden nageleefd, zullen de Broilers snel groeien met weinig problemen. Dit verlaagt verder de algehele kosten die worden gemaakt in de behandeling en andere ervaren uitdagingen.
De belangrijkste factor bij het fokken van vleeskuikens is het kippenvoer. Wanneer u goede en kwaliteitsvoeders levert voor uw slachtkuikens, zult u geweldige resultaten behalen. De vleeskuikens consumeren het voer en zetten het om in vlees. Om als boer succesvol te zijn, moeten ze hun slachtkuikens het juiste voer geven. Vleeskuikens vereisen een hoge eiwitverhouding in hun voer om goed te kunnen groeien. Vitaminen zijn ook nodig, zoals onder andere A, B2 en B12. Om de vleeskuikens tegen ziekten te beschermen, moeten ze ook worden gedesinfecteerd.
De vleeskuikens consumeren de hele dag en nacht op het voer en het water. Zorg er dus voor dat deze twee dagen 24/7 beschikbaar zijn in het kippenhok. Zorg ervoor dat het water en voer in hun kooien aanwezig zijn. Goede kipkooien van vleeskuikens, zoals die van de Hightop-kippenkooi, zijn ideaal en gemakkelijker om uw vleeskuikens te voeren. Zorg ervoor dat u er een hebt voor een efficiënte werking. Tijdens de winter moet de boer de kuikens warm water geven. Bij het voeren van uw kippen, zijn hier enkele dingen om te weten:
 • Geef het voer vier verschillende keren per dag

 • Geef elke keer schoon en zoet water

 • Het geleverde water en voer moet gelijk zijn aan de beschikbare kuikens

 • Tijdens de zomers nemen de Broilers meer water

 • Geef de kuikens in de eerste weken veel voer voordat hun beperkte voer begint.

 • De voedertijd na restrictie moet dag in dag uit consistent zijn.


De vleeskuikens vereisen optimale omstandigheden om veilig te zijn tegen ziekten. Maar in de meeste gevallen is dit moeilijk te bereiken. Het vaccineren van de Slachtkuikens is een zekere manier om hen te verhinderen de veel voorkomende ziekten die hen kunnen treffen. Vandaar dat vaccineren hen hen op lange termijn beschermt tegen dergelijke bedreigingen. Het vaccinatieproces moet correct worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alle vogels het vaccin ontvangen en worden beschermd.
Wanneer de vogels worden gevaccineerd, is het vereist dat alle vogels binnen twee uur na vaccinverdunning een drankje hebben genomen. Watervaccinatie is de beste, want het enige wat je hoeft te doen is elke vogel het gevaccineerde water laten drinken. Hoe ouder de vogels, hoe meer het volume van het vaccin zou moeten zijn.

afzet

Het op de markt brengen van de vleeskuikens zou geen uitdaging voor de boer moeten zijn, omdat er wereldwijd een kant en klare markt is. Zolang uw vlees correct weegt, krijgt u goede beloningen terug. Alle inspanningen moeten worden gedaan aan het fokken van vleeskuikens. Dat is waar de grote uitdaging ligt. Met het juiste huis, kippenvoeders, apparatuur en het beheer van de kippenkwekerij van de vleeskuikens, kunt u er zeker van zijn dat u grote winst kunt maken met dit bedrijf.

Dingen om te weten wanneer landbouw Kippen Slachtkuikens

Voor geweldige resultaten en winstgevende vleeskuikenhouderijen zijn hier enkele feiten waarover u moet beschikken.
 • Voordat de kuikens arriveren, moet je ervoor zorgen dat het huis schoon, opgeruimd en geschikt is voor de vleeskuikenkip. Installeer alle benodigde apparatuur zoals de vleeskuikenkooien.

 • Bij de productie van vleeskuikenkippen zijn de totale kosten van hun voedsel erg hoog. Het is goed voor ongeveer 65% van de totale kosten.

 • Er moet minder voedsel worden verstrekt in vleeskuikenvoer. Dit moet ook in warm water worden aangeboden.

 • Het gevogelte van de vleeskuikens consumeert meestal 64% van het eiwit uit zijn voedsel.

 • De vleeskuikens consumeren meer voedsel in de winter dan in de zomer.

 • Een juiste vaccinatie en behandeling moet aan Broilers worden gegeven, aangezien deze gemakkelijk door ziekten worden getroffen.

Na het bekijken van de belangrijkste factoren waarop moet worden gelet bij het fokken van vleeskuikens, kunt u nu investeren in dit bedrijf met volledige kennis van wat te doen en de voorzorgsmaatregelen die u moet nemen bij elke stap totdat ze klaar zijn om te worden verwerkt. Het fokken van vleeskuiken thuis is populair geworden, omdat er wordt gezegd dat vlees van hoge kwaliteit en voedzaam wordt geproduceerd. Ook is de vleeskuiken thuis grootgebracht veel ouder en weegt hij zwaarder dan die in supermarkten. Maar gezien de gemaakte kosten is het grootbrengen van de kosten thuis veel duurder dan op grote schaal.
De beste manier om vleeskippen te kweken is door grootschalige productie. Grootschalige productie verlaagt de kosten van apparatuur, voedingen, vaccinatie en algemeen beheer. De vleeskuiken moet een schone omgeving hebben waarin ze worden gehouden en goed worden ingekooid in de beste vleeskuikenkooi zoals die van de Hightop metaalgaasfabriek kippenkooifabriek. Het bedrijf biedt een van de beste kooien en andere apparatuur op de markt.
Het verhogen van vleeskuikens kan een uitdaging zijn, maar met het juiste proces, apparatuur en management, bereid zijn om in korte tijd enorm rendement te halen.