Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe te bepalen of de omgevingstemperatuur binnen de vleeskuikenkooi geschikt is

Oct 12, 2017

Hoe te bepalen of de omgevingstemperatuur binnen de vleeskuikenkooi geschikt is

Farm area management personeel om te bepalen of de juiste temperatuur in de vleeskuiken kooi, volgens de kippen voederen, drinkwater, tweet, mentale toestand en andere aspecten van normaal om het comfort van koppels te begrijpen. Zelfs om te observeren, beoordeling van vleeskuiken kooi apparatuur, voel de geur van vleeskuiken kooi apparatuur, de temperatuur is geschikt, enzovoort.

Om ervoor te zorgen dat de temperatuur in de vleeskuikenhouder geschikt is, heeft ons bedrijf de volgende effectieve programma's voorgesteld:

Ten eerste, om ervoor te zorgen dat de temperatuur van het kippenhok te controleren en de kippenkooi te houden voor en na het temperatuurverschil van minder dan 3 ℃, terwijl de kooi negatieve druk controle in het normale bereik, automatische dag en nacht temperatuurregeling operatie , om een relatief stabiele temperatuur te bereiken. Om het optreden van de ziekte te voorkomen, geef je het productiepotentieel van kippen volledig.

Ten tweede, 's nachts zoveel mogelijk voor de kipkoeling, zodat de opeenhoping van overmatige hoeveelheden calorieën overdag, nacht om verloren te gaan, de productieprestaties overdag verbeteren, door de temperatuurregelaar in te stellen om ervoor te zorgen dat de ventilator blijft draaien. Verbeter de plicht van dienstdoende plicht 's nachts, doe goed werk binnen de temperatuurregistratie. (Merk op dat in de vroege zomer en vroege herfstdag en nacht het temperatuurverschil groot is, de nachttemperatuur aandacht moet schenken aan de grootte van het watergordijn bij de inlaat, open indien nodig de gemengde ventilatiemodus en de minimale ventilatie-beademingsmodus.

Ten derde kan de klant volgens hun eigen voorwaarden om hun eigen ventilatie koelprogramma, broiler kooi te ontwikkelen in de zomer om een normaal open ventilator te behouden, volgens de juiste toename van het aantal fans om de ventilator te openen, als de ventilator te openen 3 en vond dat wanneer de kip mond, Gordijnen, je kunt overwegen om de grond, de wanden van water, een nat gordijn om het natte gordijn te openen, let op de temperatuur niet te snel laten vallen.