Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe manpower en hulpbronnen opslaan in Broiler Cages

Jul 24, 2017

Hoe mankracht en hulpbronnen in broilerkooien te redden

Praten over Broiler We eten elke maand gemiddeld, maar weet u wat de voordelen zijn voor kippenkooien? Vandaag geven wij u een specifieke inleiding. Omdat moderne fokkers worden aangenomen om het initiatief te nemen om kippenuitrusting te verhogen, niet alleen het publiek plannen, en menselijke en materiƫle hulpbronnen redden, bijvoorbeeld de kippenkooi, kippen de voordelen die in het volgende zijn weergegeven:

1, Broiler Kipkooi Actieve Graad van Hoog: Actief Voederen, Drinkwater, Duidelijke Mis, Natte Gordijnkoeling, Verzamelen van Bestuur, Actieve Grijpen, Bespaar energieverbruik, Verlaag de kosten van kunstmatige voeding, grote hevige vooruitgang van het verhogen van de voedingsvermogen.

2, de kippengroep is goed, nuttig om epidemische ziekte te voorkomen: kippen raken niet ontlasting, kunnen kip meer robuuste ontwikkeling maken, om een koude en warme ontwikkeling van kippen te verschaffen, de slachtijd sterk vertraagd.

3, de spaarzame plaats, verbetert de voedingsdichtheid: de koendichtheid dan verhoogt de dichtheid hoger dan 3 keer.

4, Voedingsvoeding: Broilerkooi kan een kleine hoeveelheid spitsvoeding geven, kippenvoeding in de kooi, activiteit vermindering, broilerkooi minder energieverbruik, vermindering van afvalmateriaal. Gegevens geven aan dat de kooi nuttig kan zijn om meer dan 25% van de voerkosten te besparen.

5, massief met: kippenhok complete sets van apparatuur met behulp van hot dip zinktechnologie, corrosiebestendigheid, weerstand tegen afbraak, het gebruik van de lengte van 15-20 jaar.

6, Bespaar tijd: Broiler cage Gemakkelijk om de gebruiker te verhogen om vee en pluimvee te beheersen, bespaar meer tijd om de rest van het werk te verwijderen.