Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe de dagelijkse voeding en het beheer van vleeskuikenkooien te versterken

Oct 30, 2017

Vleeskuikenvoeding is een onmisbaar project voor kippen elke dag, en het is ook belangrijk voor kippen, niet alleen om de incidentie van ziekten te verminderen, maar ook om grote economische voordelen te verkrijgen. Dus, in het dagelijks leven, gebruikers kweken om het beheer van vleeskooikooien te versterken? Xiaobian hieronder voor iedereen om het volgende te introduceren:

Allereerst moeten boeren letten op een probleem, de kooitemperatuur van de vleeskuikens is te laag wanneer de kip polyhoop schreeuwt, de temperatuur te hoog is wanneer de kip wordt verstrooid en respijt, de temperatuur geschikt is voor een uniforme verdeling van kippen. Je kunt ook een thermometer en sensorische combinatie gebruiken om te bepalen of de temperatuur geschikt is. De optimale temperatuur kan de voordelen van het voer maximaliseren. Een te lage temperatuur kan ademhalingsaandoening van de kip en heap-dood veroorzaken.

Ten tweede, houd de grillkooi droog, het drinkwatersysteem moet altijd controleren, drinkers lekken niet en overstromen, broeden is het beste om Wo-staaf te gebruiken om afval te doen, meer droog, bevorderlijk voor het verbeteren van de temperatuur; in de grote kipstadium temperatuur onder de 18 ℃ moet worden toegevoegd Dikte om de temperatuur te verhogen.

Bovendien, de vleeskuiken kooi houdt ook de luchtcirculatie, houdt de lucht fris, als de lucht van schadelijke gassen of stof de gezondheid van kippen kan beïnvloeden, kan ademhalingsziekten veroorzaken, zelfs diegenen die de dood veroorzaken. Wanneer het gebruik van kolenfornuizen voor isolatie veel koolstofmonoxide, koolstofdioxide, waterstofsulfide en andere schadelijke gassen produceert, zou dit de normale kamertemperatuur onder de premisse van ventilatie niet moeten verminderen, schadelijke gassen en stof in het kippenhok verminderen.

Het verschil tussen vleeskuikenkooi en traditionele vleeskuikens

Afvlakken betekent dat de kip actief is in een vliegtuig. Flat kan ook worden onderverdeeld in floor to fallback, online onderhoud en mixed ground raising.

Cage is om de kippen in een kooi van draad te houden. Volgens het ontwerp van de kip, het geslacht en de leeftijd van verschillende soorten kooien, een kippenkooi, kweekkooien, eierkooi, kooien en hanen enzovoort.

Traditionele fokmethoden voor vleeskuikens zijn minder investeringen, eenvoudige apparatuurschuur of een vlakke plant. Hoewel de kosten van kippen laag zijn, is de uitrusting eenvoudig, maar het scala van activiteiten maakt dat de vleeskuikens niet gemakkelijk door de boeren kunnen worden beheerd. In combinatie met de uitwerpselen in het kippenhok is niet tijdig schoon te maken, ernstige vervuiling kan gemakkelijk leiden tot kippengriep kippen uitbreken.

Broiler kooi, de grill volgens een redelijk aantal alleen in de kooi, en kippenmest door de kooi in de kooi onder het vleeskuiken productieproces van vervuiling, het verminderen van de incidentie van de ziekte. Vleeskuikenkuikens activiteiten variëren klein, kippenlichaam energieverbruik is laag, voerdichtheid, gemakkelijk te beheren vleesboeren.

Op hetzelfde moment, hoewel de vleeskooiekooi kooi apparatuur, een eenmalige investering, maar de afschrijving van apparatuur en de kosten van platgebakken kippenvlees bijna of zelfs minder dan de kosten van kip. Hoewel de vleeskuikenkooi onder de harde kant van de borst borstkliercysten zal veroorzaken, heeft beenziekte plaatsgevonden, maar in de bodem van de wolk aan het einde van een laag zacht plastic netwerk om het probleem op te lossen. Kortom, de vleeskuikenkooi met de traditionele manier om de voor de hand liggende voordelen te behouden.