Huis > Nieuws > Inhoud

Materiaal Grootte En Kenmerken Van Broiler Cage

Jul 11, 2017

Materiaalgrootte en kenmerken van braadskooi

Broiler kooi, speciaal voor de kippenkooi van de broilerboerderij, de gewone broilerkooi zijn kooi lichaam, 3 of 4 lagen overlappen, het ontwerp en de structuur en de eierkooi is in principe hetzelfde. Hogedichtheidsvoeding om land te redden, dan de ruimtebesparende landbouw om ongeveer 50% van het land te besparen. Gecentraliseerd beheer van energiebesparing en hulpbronnen om de incidentie van pluimveeziekte te verminderen, een uniek kooideurontwerp, verhinderen de kip effectief wanneer het hoofd van het hoofd op en neer stroomt. Kan worden aangepast volgens de grootte van de site kan worden geïnstalleerd automatisch drinkwater systeem.

Materiaal: koolstofstaal, verzinkt draad, spotlas gemaakt.

Conventionele grootte: enkele maat 140cm lang * 70cm breed * 38cm hoog, alleen 12 \ 15. Het net na de netto kant van het netwerk met een diameter van 2,2 mm koud getrokken stalen draad, de voormalige met 3MM koud getrokken stalen draad.

Kenmerken: gemakkelijk te houden, makkelijk te beheren, de website op te slaan, infectieziekten doeltreffend te voorkomen, het overlevingspercentage van kuikens uitbreiden: volgens de grootte van de site om passende aanpassingen te kunnen installeren, kan automatisch drinkwatersysteem ook single of Multi-layer aanpassing.

Broiler kooi Aantal specificaties: 188cm * 55cm * 36cm Prijs: 50 yuan / groep single vier of vijf deurvoer: 16 of 20 lagen kippen Kenmerken: gemakkelijk te houden, makkelijk te beheren, ruimte te besparen, effectieve infectieziekten te voorkomen, de Overlevingssnelheid van kippenuitbreiding: afhankelijk van de grootte van de plaats om passende aanpassingen te kunnen installeren, kan automatisch drinkwater systeem ook worden gebruikt voor een- of meerlaags aanpassing.