Huis > Nieuws > Inhoud

PLUIMVEE LAAG CAGET HET VERSCHIL Tussen kooi en flat

Aug 24, 2017

Met de veranderingen in landbouwpatronen zijn veel boeren vrienden van de grond om te ondersteunen, nettenonderhoud in een kooi. Maar in het kweekproces was het niet mogelijk om een kip groot te brengen, en zijn eerdere ervaring in gevangenschap kan niet het gewenste resultaat bereiken.

Allereerst om het verschil tussen kooi en vlakke ondersteuning te begrijpen:

1, hetzelfde broedgebied, kooidichtheid is ongeveer 3 keer het niveau van ondersteuning

2, de temperatuur is de basis van succesvolle fok, dezelfde leeftijd kooi kip moet hoger zijn dan de vlakke hoogte van 0. 5 een graad

3, ventilatie is de sleutel tot het succes van de landbouw, kooi dan op dezelfde leeftijd het niveau van kipventilatie te groot.

4, platte kip in het algemeen gegroepeerd 4 tot 5 keer naar de hele schuur, kooi kip slechts 2 keer.

5, verhogen doorgaans het algemene gebruik van het vat (materiƫle lijn) voeden, kooi voeding is het gebruik van de auto voeden, voeding dan het niveau van moeilijk te beheersen.

6, afgevlakt het grootste deel van het gebruik van fecale mest of natte pad duin, kooi nu het grootste deel van de kunstmatige, kan Nissin niet een keer doen. Natuurlijk zijn er op de lopende band of duidelijke fecal, zo een schuurtje kan ook een keer zonnig zijn.

De specificiteit van de bovenstaande situatie zorgde er ook voor dat de kooivoeders verschillende voer- en managementvereisten hadden. De eerste is bioveiligheid. Het is bekend dat de fokschaal verdubbeld is en de kans op het optreden van de epidemie zal toenemen met de kans plat te worden. Het niveau van bioveiligheid moet dus veel hoger zijn dan dat van platte kippenboerderijen. Dit is de reden waarom de bouw van desinfectie tanks, desinfectie potten, woongebieden en aquacultuur gebied isolatie, regenwater en riolering scheiding, drie fecale sedimentatie tank en andere maatregelen van de redenen.

Gevolgd door voeding en management. Het doel van voeren en beheren is om een comfortabeler groeimilieu voor koppels te bieden. Hoewel dit in overeenstemming is met het niveau van ondersteuning, maar sommige van de specifieke vereisten van het verschil zijn van cruciaal belang. Schrijf gewoon de temperatuur is de basis voor het succes van de landbouw, kooi moet meer aandacht besteden. Voedingspatronen met hoge dichtheid vereisen voldoende ventilatie om voldoende zuurstof te bereiken. Kan niet alleen vertrouwen op de berekening van de beademingsformule om de ventilatie te regelen, maar de prestaties van het koppel zijn het beste antwoord. En veel pluimveebedrijven zijn voorzien van ventilatiekanalen, deze maatregelen voor ventilatiebeveiliging verminderen de kans op een koud haar aanzienlijk. Gekooide kippen zijn over het algemeen geclusterd op 7-9 dagen en het temperatuurverschil tussen de eerste en tweede verdieping ligt in het algemeen tussen 2 en 5 graden. Kippenveren zijn voor de tweede keer niet lang genoeg, dus het is nodig om de temperatuur te verhogen bij het clusteren.

Kooivoeding en het beheer van een ander belangrijk punt worden gecontroleerd. Grootschalige kippenboerderijen die het grootste deel van het bulkmateriaal hebben gevoed en het gebruik van autovoeding, het voervolume is moeilijk te beheersen, waardoor veel boerderijen binnen 30 dagen na de verhoging niet voor de hand liggen. De oorzaak is niets anders dan ziektebestrijding. Kan de hoeveelheid voer niet regelen die de voedertijd kan regelen. Bijvoorbeeld: kippen eten 100 kg materiaal, de auto gevuld met ongeveer 150 kg, je kunt heen en weer spelen. Dan kan de eerste voedertijd worden ingesteld op 1: 3 uur 's morgens, de tweede voerbeurt in de 20 tot 22 punten. Vanmiddag alleen controletijd. En met de toename van de leeftijd geleidelijk het voedingsinterval verkorten en uiteindelijk 3 keer per dag, 4 keer bereiken ....

Nu wordt kooimodel steeds vaker gebruikt, de specifieke voeding en het beheer moet ook worden aangepast aan de lokale omstandigheden, niet aan het kopiƫren. Alleen voor eigen beheer is het meest correct.