Huis > Nieuws > Inhoud

Kwaliteitseisen vleeskuikens kooi zes gezondheid

Oct 24, 2017

Kwaliteitseisen vleeskuikens kooi zes gezondheid

Vleeskuikens kooien zijn de belangrijkste locaties voor de voeding, drinken, paring, leggen en nighting habitat van koppels, en om te verminderen of voorkomen van factoren, ongunstige weersomstandigheden zoals koude, hitte, wind, sneeuw, regen en dauw. Als u wilt maken een goede omgeving voor kippen, daarom nodig om te bouwen van een kippenhok dat voldoet aan de hygiëne-eisen en is bevorderlijk voor de gezondheid en de productie van koppels.

Een goede prestatie vleeskuikens kooi moet aan de volgende eisen voldoen:

(1) warmte en hitte betere prestaties: de kip is klein, maar haar metabolisme is sterk, de lichaamstemperatuur is ook hoger dan de gemiddelde familiebedrijf, zoals kip huis zomerhitte prestaties is niet goed, hete zomer wanneer de temperatuur te hoog is, is Kip lichaam warmteafgifte moeilijk het verstoren van het normale metabolisme van kip lichaam, zodat het niveau van de productie daalde.

(2) goed geventileerde: het kippenhok te handhaven goede ventilatie en lucht debiet, die zal helpen bij het regelen van de temperatuur, dat bevorderlijk is voor de lichaamswarmte van de kippen; uitsluiting van kip lichaam uitgeademd en uitscheiding van water. Om een frisse lucht, de temperatuur van de omgeving zonder een dief wind.

(3) om te voorkomen dat buitensporige vochtigheid: vleeskuikens kooi te blijven droog, met name het oppervlak van de grond en beddengoed om droog te houden. Op lange termijn vochtige huizen, zodat de kip van resistentie tegen ziekten verzwakt, veren smerige, groei en ontwikkeling retardatie, coccidia oöcysten gemakkelijk om te ontwikkelen, in het eeuwige leven in de vochtige omgeving handdoek, weerstand zal geleidelijk afnemen.

(4) veel zon; Dit is vooral voor open kooien. Voldoende zonlicht, kan vooral in de winter de kip warm, droog en elimineren van pathogene micro-organismen.

(5) de juiste dichtheid: voeding dichtheid is direct gerelateerd aan de gezondheid van de kippen, groei en ontwikkeling en productie prestaties. . Dichtheid is te klein apparatuur investeringen kosten stijgen ' dichtheid opfokken over de algemene vergadering te beperken gewichtstoename, nog erger dan het sterftecijfer. Daarom, het gebied van het gebruik van het huis moet consistent zijn met de capaciteit van de juiste dichtheid.

(6) ter vergemakkelijking van ontsmetting en epidemie preventie: ter verbetering van het effect van de ontsmetting van de muur glad worden, moet er cement vloer en muur rok. Kip met versie 1 moet worden uitgerust met desinfectie tank. Het gebruik van mechanische schrapen mest in de dwarse mest moet worden geplaatst buiten de kip. De weg die leidt naar het huis is verdeeld in het materiaal en de ontlasting. Venster windows zijn beste installeren prikkeldraad om schade te voorkomen.