Huis > Nieuws > Inhoud

Kwaliteit van Broiler Cage is een belangrijke factor in economische efficiëntie

Jun 14, 2017

Kwaliteit van de kippenkooi is een belangrijke factor in de economische efficiëntie

De kippenfabrikanten van China meer, maar alleen een klein aantal fabrikanten kunnen de kooien glad maken, helder, de meeste productie technieken, maar het oppervlak ruw, doorn, het is moeilijk om kuikens gezonde groei te maken. Eieren De veiligheidsniveau Is sterk verminderd.

Broiler kooi is verdeeld in broeden, broedkooien, kippenkooien, soorten kooien en andere soorten, de grootte van de kooi er ongeveer hetzelfde, het gebruik van dezelfde manier, het gebruik van kippenkippen kan de hoeveelheid kippenoefening verminderen, verminderen Het energieverbruik van kippen, makkelijk te voeden management, epidemie preventie, desinfectie. Redelijk gebruik van kippenhokkippen kan de intensiteit van de fokkerij verminderen, de voerkosten verminderen, de economische voordelen van kip verbeteren.

Het gebruik van kippenhok heeft eerst de incidentie van de ziekte verminderd. Broiler is niet in contact met de ontlasting, bevordert de controle op coccidiose en darmziekten, en kippen ontlasting onder de kooi kan op tijd worden gereinigd om het schadelijke gasgehalte te verminderen, terwijl het gebruik van ventilatie ventilatie de Kans op ziekte; Omdat de kip in de kooi om de grond te laten voeden, bevordert de luchtcirculatie, zodat de broiler de juiste milieuomstandigheden kan bieden. Gevolgd door verminderde epidemische preventiekosten, waardoor hun eigen fysieke consumptie van broilers wordt verminderd. Broiler kooi beperkt de broileractiviteit, vermindert het energieverbruik, behaalt hetzelfde gewicht, verkort de productiecyclus en vermindert het verbruik van voedingen. Het aantal slachthuizen van slachthuizen per volume-eenheid is sterk verhoogd.