Huis > Nieuws > Inhoud

De voordelen van overlappende Broiler Cage zijn beter dan die van Broiler Cage

Jul 11, 2017

De voordelen van de overlappende braakskooi zijn beter dan die van de braaikaskooi

De overlappende broilerkooi is voornamelijk gemaakt van verzinkt koudgestrooide staalvlek gelast, de algemene structuur wordt genomen door half overlappende ladder, anti-veroudering, corrosiebestendig, kippenkooi werd aan beide zijden van het I-vormige hoekstaalframe bevestigd. Kooien voor het net vast, de voormalige online activiteiten kunnen aangepast worden om het netwerk, de bovenkant van het net om een kooi deur te openen, boven een trog plus hoge plaat, kunt u omhoog en omlaag aanpassen.

1, robuust: overlappende broilerkooi met behulp van hete zinkproces, de levensduur van maximaal vijftien tot twintig jaar.

2, kippen epidemie preventie werk is goed, sterk verminderen van de darmziekte, de effectieve preventie van de ziekte infectie. Kip komt niet in contact met het gegenereerde afval, kan de kip meer gezonde groei verlenen, aan de kip om een schoon en comfortabel groeimilieu te bieden, veel voor de slachtijd.

3, een hoge mate van automatisering: automatische voederwatervervuiling vochtig nat gordijnkoeling, gecentraliseerd beheer van automatische controle om energieverbruik te besparen, de arbeidsproductiviteit te verbeteren, de kosten van kunstmatige fokken te verminderen, de efficiency van de boerenbouw aanzienlijk te verbeteren.