Huis > Nieuws > Inhoud

De Determinanten Van De Prijs Van Broiler Kooien Zijn Gedetailleerd

Jul 24, 2017

De determinanten van de prijs van broiler kooien zijn gedetailleerd

Nu met de kippenhok alom bekend is, is de broeikaskooi verkoopplimax, broilerkooifabrikanten in de prijskwaliteit ook anders, broilerkooi, hoe handhaaft u de prijs en kwaliteit van de boeren tussen een evenwicht? Begrijp de factoren die de prijs van broilerkooien bepalen.

1, markt factoren. De markt is een enorme factor in de marktprijs van kip in de markt. Door de veranderingen in de pluimveeprijzen, de productie van materiƫle prijzen en de lonen van de werknemers stijgen, zal het directe effect hebben op de prijs van broilerkooi in het algemeen wanneer de Verschillende prijzen, Broiler kooi prijzen zullen dalen, en vice-opkomst;

2, de keuze van materialen. Dit is een meer specifiek aspect, in verschillende fabrikanten, in de kooienproductie, is de keuze van materialen niet hetzelfde. Broilerkooi Onder normale omstandigheden zijn, volgens het gebruik van kippenkooi, comfort, gebruiksgemak tegen verschillende prijzen ook heel anders.

Broiler kooi over het algemeen hoog comfort, lang leven, materiaal pure kippenkooi in de prijs om duurder te zijn, maar tijdens het gebruik, broiler kooi zullen we veel werk voor ons verminderen om de werk efficiƫntie te verbeteren.