Huis > Nieuws > Inhoud

Het verschil tussen vleeskuikens kooi en traditionele vleeskuikens

Oct 12, 2017

Het verschil tussen vleeskuikens kooi en traditionele vleeskuikens

Afvlakking betekent dat de kip actief op een vliegtuig is. Flat kan ook worden onderverdeeld in vloer tot terugval, online onderhoud en gemengde grond verhogen.

Cage is te houden van de kippen in een kooi gemaakt van draad. Volgens de kip, geslacht en leeftijd ontwerp van verschillende soorten kooien, een kooi van kip, fokken kooien, ei kooi, kooien en pikken en zo verder.

Traditionele vleeskuikens fokken methoden zijn minder investeringen, eenvoudige apparatuur loods of plant-stijl plat. Hoewel de kosten van kippen laag is, de apparatuur eenvoudig is maar het scala van activiteiten maakt is de vleeskuikens niet gemakkelijk voor boeren om goed te beheren. In combinatie met de ontlasting in de kip huis is niet tijdig het reinigen, ernstige vervuiling kan gemakkelijk leiden tot kip vleeskuikens kippen uitbraak.

Vleeskuikens kooi, de vleeskuikens volgens een redelijk aantal alleen in de kooi, en kip mest door de kooi in de kooi onder het productieproces van de vleeskuikens tegen verontreiniging, terugdringing van de incidentie van de ziekte. Vleeskuikens kooi kippen activiteiten variƫren is klein, kip lichaam energieverbruik is laag, dichtheid, gemakkelijk aan vlees boeren beheer te voeden.

Op hetzelfde moment, hoewel de vleeskuikens cage in een grote eenmalige investering, maar de afschrijving van apparatuur en de kosten van afgevlakte kip pad bijna of zelfs minder dan de kosten van de kip. Hoewel de kooi van de vleeskuikens onder de harde kant van de borst borst cysten veroorzaken zal, been ziekte voorgedaan, maar in de onderkant van de wolk aan het einde van een laag van zacht plastic netwerk het probleem op te lossen. Kortom, de vleeskuikens kooi met de traditionele manier om de duidelijke voordelen.