Huis > Nieuws > Inhoud

De acht kenmerken van vleeskuikens kooi

Oct 12, 2017

De acht kenmerken van vleeskuikens kooi

De kooi vleeskuikens is uitgegroeid tot de meest geschikte methode van het fokken in de industrie van de kip. Het gebruik van de vleeskuikens kooi bespaart mankracht en het gebied van het kippenhok, en verbeteren van het percentage vlees van vleeskuikens. Vleeskuikens kooi functies zijn:

1, gelaagd kip kooi volledige gebruik van hete verzinkproces, weerstand tegen corrosie, levensduur van maximaal 20 jaar.

2, Q235 materiaal, flexibel, niet makkelijk te buigen.

3, high-density fokken land voor instandhouding, dan de ladder op te slaan van ongeveer 70% van het land.

4, gecentraliseerd beheer, behoud van energie en middelen, het gebruik van geavanceerde ventilatiesystemen, verlichtingssystemen en geautomatiseerde controlesysteem, volledig energiebesparing en productiviteit van de arbeid.

5, besparen ruimte, dus dat voeding dichtheid verhoogd naar 60 / vierkante meter of meer.

de kip voorkomen 6, het unieke kooi deur ontwerp, effectief bij het eten van hoofd op en neer het afval van afval.

7, het gebruik van fecale, dus die kip mest in granulair transportband, milieuvervuiling, kip mest hergebruik is hoog.

8, eco-vriendelijk, groen, groene kippeneieren, de beste voedsel apparatuur.

Het aanpassen van de ventilatie voor vleeskuikens kooi apparatuur

Vleeskuikens kooi apparatuur ventilatie, kan effectief binnen een uitwisseling met de buitenwereld, de lucht zal worden verdund in een aantal van de geur, teneinde het verschijnsel van de ziekte binnen de huizen. Dus, hoe kan de gebruiker daadwerkelijk aanpassen de ventilatie van de vleeskuikens kooi?

Ten eerste, de ventilator kan worden uitgerust met snelheidsregelaar, volgens de behoeften van de klant, we vleeskuikens kooi apparatuur om de snelheid van de ventilator om 5% een loo % van de vleeskuikens kooi apparatuur ventilatie aanpassing.

In toevoeging, de ventilator met een niveau van snelheid aanpassing agentschappen, kunnen bezem kooi ook het niveau van controle beademingstoestellen.

Vleeskuikens kooi apparatuur ventilatiesysteem kunnen er bovendien voor vleeskuikens kooi apparatuur ventilatie volumegrootte (snelheid of niet-speed motor) werden ingedeeld groeperen, redelijke wedstrijd om te voldoen aan de verschillende omstandigheden (lente en de zomer herfst en winterseizoen) onder de vleeskuikens kooi apparatuur ventilatie snelheid, vleeskuikens kooi apparatuur ventilatie, luchtstroom en andere indicatoren voor de verschillende eisen, om een redelijke vleeskuikens kooi ventilatie apparatuur ventilatie.