Huis > Nieuws > Inhoud

De vier punten van de aankoop van vleeskuikenkooien

Oct 30, 2017

Boeren in de aankoop van vleeskuiken kooi, moet aandacht besteden aan de volgende vier punten:

Ten eerste, de kooi van de vleeskuikenijzerafstand, vleeskuikenkooi deze indicator is erg belangrijk, de meest redelijke afstand is 2,5 cm * 5 cm, en sommige boeren kunnen denken dat de grootte van de vleeskuikens groter kan zijn om de afstand te vergroten, dit idee is verkeerd . Voorwaardelijke boeren kunnen ook een plastic net leggen op de bodem van de vleeskuikenkooi, die niet alleen de eieren kan verzachten om het netwerk te raken om het aantal eierplekken te verminderen, maar ook om bepaalde ziektes te voorkomen.

Ten tweede, de bodem van de vleeskooi uit het ontwerp oogpunt, de kip kooi uit het ei om accuraat te zijn, een kleine hoek kan niet uit de eieren komen op tijd, de kip vertrapt slechte, grote hoek kan leiden tot gebroken eieren, de algemene hoek om zeven octaven te behouden.

Ten derde, let op de vleeskooikooi en de kippenkooi aan het einde van de verbinding, hier moet je eraan denken boeren te hebben, waar je niet veel gaten kunt laten liggen, omdat hier de bodem van het ei meer is, koop je een vleeskuikenkooi wanneer Besteed aandacht aan dit detail.

Ten vierde, de materiële selectie van vleeskuiken kooi. Kooi productie van materialen is zeer bijzonder over de keuze, om de juiste taaiheid van het materiaal te kiezen, de bodem van de manddiameter van ongeveer 2 mm gebroken ei tarief is de kleinste, hoe groter de diameter van de draad is meer kans om te veroorzaken gebroken eieren.

Vleeskuikens in de voeding om een speciale kooi te hebben, hij vroeg om een hogere kooi, omdat de vleesveredelaar en het fysieke gewicht groter, een speciale vleeskooikooi moesten gebruiken. Het gebruik van vleeskuikenkooien, om de groei van slachtkuikens te voorkomen, is beperkt, Xiao Bian heeft de volgende suggesties gedaan:

(A) vleeskuikenkooi voeden moet een goed moment zijn om te beheersen, gelijkmatig voeren, alleen bekwaam en sterk gevoel van de werknemers om het werk goed af te ronden. Vóór elke voeding, de eerste berekening van een enkele kooikooi twee kip de benodigde hoeveelheid materiaal, met stofpan herhaalde lading om te oefenen, voederen moet twee keer het materiaal zijn, de kippen voedden de beste tijd om meer te blijven dan verwacht, en dan volgens om zich te concentreren op het voer, om ervoor te zorgen dat het materiaal voor elke kip even redelijk is. Anders zal het de kudde gelijkmatigheid of de productie van eieren ernstig beïnvloeden. Daarom moet de voederbeheerder het enthousiasme van de werknemers volledig mobiliseren, een groep sterk gevoel van sterke en vakkundige werknemers trainen om ervoor te zorgen dat de normale productieprestaties behouden blijven.

(B) van de vleeskuikenkooi vanwege de dichtheid, is niet bevorderlijk voor observatie van de situatie binnen de kudde, vooral in de broedperiode ligt meer voor de hand, dus zorgvuldig zorgvuldig rond de kooi te observeren, om te voorkomen dat abnormale kudde niet kan worden gevonden en verwerkt. Wanneer de kuikens net zijn overgebracht naar de kooi, omdat ze gewoon de nieuwe omgeving hebben veranderd, zullen de kuddes even ongemakkelijk verschijnen, voor de kip op tijd uit de kooi om de kooi te vangen, om zorgvuldig te controleren of de gewonde kippen en alles kippen tijdig Drink water.

Bovendien moeten we bij het dagelijks beheer de kudde zorgvuldig observeren, elke keer als de kippen zich voeden, drinkwater, uitwerpselen, geestelijke toestanden, enz., Om op de hoogte te zijn van tijdige ziektepreventie, het management te versterken, economische verliezen te verminderen.