Huis > Nieuws > Inhoud

De belangrijkste voordelen van Broiler Cage Are

Jun 14, 2017

De voornaamste voordelen van brakenkooi zijn:

1, een hoge mate van automatisering: automatische voeding, drinkwater, duidelijke droging, nat gordijnkoeling, gecentraliseerd beheer, kippenhok automatische controle, energiebesparing, verbetering van de arbeidsproductiviteit, vermindering van de kosten van kunstmatige fokken, boeren de landbouw efficiƫnt verbeteren .

2, het voorkomen van kippenepidemie is goed, effectief preventie van infectieziekten: kip maakt geen contact met ontlasting, kan de kip meer gezonde groei verlenen, aan de kip zorgen voor een schone en comfortabele groeimilieu, de broiler koeit het vlees tijd voor de tijd.

3, bewaar de site, verbeter de kous dichtheid: kooi dichtheid dan de platte dichtheid van meer dan 3 keer hoger.

4, opslaan van de fokvoer: kooi kip kan veel fokvoeding, kippen in de kooi bewaren, de hoeveelheid lichaamsbeweging verminderen, minder energieverbruik, kippenhok afvalmateriaal vermindering. Gegevens tonen aan dat de kooi effectief meer dan 25% van de landbouwkosten kan besparen.

5, duurzaam: cage broiler complete sets van apparatuur met behulp van hot dip zink technologie, corrosiebestendigheid, verouderingsweerstand, de levensduur kan zo lang als 15 tot 20 jaar.