Huis > Nieuws > Inhoud

De twee normen voor de bouw van Broiler Cages

Jul 24, 2017

De twee normen voor de bouw van braadbakhokjes

Met de ontwikkeling van de moderne industriële keten is het wetenschappelijke landbouwproces een onweerstaanbare historische trend geworden. Mensen verzamelden wetenschappelijke wapens, kippenkooi in de dagelijkse productie en levenspraktijk, om hun eigen rijkdom te creëren en de The So te ervaren wanneer de bouw van de Kooi, de ontwerper moet aandacht besteden aan wat de details van het probleem? Hier introduceren wij gewoon.

De eerste is het materiële probleem. In het verleden hebben we het hoofdmateriaal van de kooi gebouwd, bamboe, het gebruik van relatief klein bamboe geweven in een kleine kooi, maar met de geleidelijke bevordering van grootschalige boeren komen bamboe kooien niet meer tegemoet Behoefte, broilerkooi en dan de opkomst van ijzeren kooien, ijzeren kippenkooi wordt voornamelijk gebruikt in het gaas of draad geweven in de kooi, deze kooi is niet alleen sterk en het effect van licht kan niet alleen de groei van broilers bevorderen Maar ook kan de braaikuiken effectief beschermen tegen schade, wordt momenteel meer algemeen gebruikt in een bouwkool van een braaikasboot.

Naast de constructie van de kooien voor het licht wanneer het supplement ook erg belangrijk is, moet de kippenhok omdat, om de kip snel te laten groeien, bij de koude goede verlichting moeten worden toegevoegd, alleen bij licht genoeg om te maken De kip moet goed groeien, dus verlichting Probleem moet aandacht besteden aan de grootte van de kooi. Of controleer de afstand tussen elke rij van elke rij kooien om de kooien van de specifieke verlichtingswijze te verhogen, let op een van de bovenstaande situaties, broilerkooi om ervoor te zorgen dat de kippenkooi de beste applicatie krijgt, zodat Kippen kunnen betere groei.