Huis > Nieuws > Inhoud

Drie soorten licht methoden voor vleeskuikens Cage kippen

Oct 24, 2017

Drie soorten licht methoden voor vleeskuikens kooi

Vleeskuikens kooi moeten geven het juiste licht van de kudde, hoe laat is geschikt voor licht, hoe om te controleren van het licht voor het besturingselement? Lichte methode en de tijd is verdeeld in continue, intermitterende en gemengd licht verschillende methoden.

Continu licht: de huidige voeding vleeskuikens allermeest naar de uitvoering van de 24 uur een dag continu licht, of de uitvoering van 23 uur van continu licht, 1 uur donker. Het doel van het donkere l uur is om te voorkomen dat de stroomstoring, zodat het vlees aangepast aan de zon en de gewoonte van de donkere omgeving, niet vanwege stroomstoring veroorzaakt door overvolle verstikking worden kan. Er zijn windows schuur, kunt u met de dag met het natuurlijke licht van de zon, de uitvoering van kunstmatig licht 's nachts.

Intermitterende licht: verwijst naar het licht en donker afwisselend, dat wil zeggen, de uitvoering van de dag 1 uur licht, 3 uur donker of 1 uur licht, 2 uur donker afwisselend. Een groot aantal experimentele studies hebben aangetoond dat het effect van intermitterende verlichting beter dan continue verlichting is. Maar het gebruik van intermitterende licht, moet de kudde genoeg voedsel en drinkbaar water om ervoor te zorgen dat vlees vleeskuikens genoeg eten en drinken van tijd.

Gemengd licht: continu licht en intermitterende verlichting gemengd toepassingen, zoals overdag te vertrouwen op de natuurlijke licht continu licht, nachtelijke intermitterende verlichting. Aandacht moeten besteden aan de dag waarop het licht te sterk is moet blokkeren de deuren en ramen, zoveel mogelijk te maken van het licht binnen het donkerder.

Vleeskuikens fokken van de vleeskuikens kooi vereisten zijn zeer streng en het werkelijke fokken, vleeskuikens kooi moet voldoen aan welke voorwaarden? Weifang vleeskuikens kooi fabrikanten voor je te doen een gedetailleerde inleiding.

1, vereisen gedurende de broeierige, vleeskuikens kooi, fokken in het algemeen het als "peervormige", zodat we die bedoeld zijn om aan te passen van het midden van het klankbord aan de voeding behoeften van de hele vleeskuikens.

2, tijdige verbeteren de kooi kooi cultuur en materialen, zodat de incidentie van vleeskuikens breast cysten minder dan ongeveer 7,5%, gunstiger is voor de groei en ontwikkeling van vleeskuikens.

3, met de kooi fokken vleeskuikens, de eisen van het kippenhok is geen venster, gesloten. In het algemeen, de behoefte om te installeren van de uitlaat ventilator om de lucht in de kip kwijting coop, terwijl de frisse lucht buiten het kippenhok moet invoeren via de luchtinlaat. En de boerderij zijn over het algemeen gebruikt kunstmatige verlichting. In de hoge temperatuur van de zomer, de noodzaak om te installeren het natte gordijn in de schuur voor koeling maatregelen, en in de koude winter, het kippenhok in het algemeen moeten handmatig worden verwarmd, de temperatuur in de kip coop-besturingselement in de meest geschikte vleeskuikens groei en ontwikkeling bereik.

Bovendien, als er het idee is van het uitbreiden van de schaal, kunt u drie overlappende vleeskuikens kooi op de schaal van grootschalige vleeskuikens vleeskuikens.