Huis > Nieuws > Inhoud

Welk soort Broiler Cage is meer gesogt

Jul 11, 2017

Welk soort Broiler kooi is meer gezocht

Broiler kooi dan de traditionele flat met een groot voordeel, dan de broiler kooi wat materiaal is meer gezocht? De volgende samen om het te zien.

1, Broiler Cage Complete sets van apparatuur met behulp van hoogwaardig staal, gegalvaniseerd proces, corrosie en duurzaam, de levensduur van maximaal 15 jaar.

2, voedingsdichtheid, besparend land.

3, automatische fecale vermindering van kans op kippen kruis infectie, epidemische effect is goed, het overlevingspercentage toegenomen.

4, automatisch voeden, uitgerust met automatische voeding, Broiler kooi drinkwater systeem, nat gordijn koeling systeem en automatische schoonmaak machine, het verminderen van de kosten van kunstmatige fokken.

5, het gebruik van het overlevingspercentage van kippenvlees uit de oorspronkelijke 90% tot 98%, de feed conversion rate is significant verbeterd, de vlees ratio verlaagd met 0,20, elke kip om de kosten van 0,7 yuan te verhogen, Broiler kooi het slachtpercentage steeg met 0,15 % Om een gezonde landbouw, milieubescherming, wetenschappelijke en culturele landbouw van het nieuwe model te bereiken.