Huis > Nieuws > Inhoud

Waarom zou de Broiler Cage blijven veranderen

Jun 28, 2017

Waarom zou de kippenhok blijven veranderen

Broiler kooi moet veel technologie bemeesteren, zoals de broilerkooi positie altijd moet veranderen, dat is waarom? Hoe vervang je de locatie? Hier voor iedereen om professionele introductie te doen. In ruil voor het omzettingsprincipe, elke 15 dagen tot 20 dagen om de kooi naar een nieuwe locatie te vervangen, uit te wisselen, de koersrichting en het origineel consistent te houden.

Regelmatige rotatie van de kooi positie kan ervoor zorgen dat de kooien vaak droog blijven, schoonmaken, de bodem van de kooi is niet nat en vies, vermindert de invasie van ongedierte en ziekten, met name voor het voorkomen van coccidiose, schapen hebben een goed effect. Vaak veranderen de locatie van de kooi, kan het konijn zich aanpassen aan verschillende "microklimaat", het kippenvermogen verbeteren om zich aan te passen aan externe condities, kan de kip gezond en sterk maken, de ziekte resistentie toeneemt, de incidentie is afgenomen. Seizoensgebonden vervanging van kippenkooi positie, kan de kudde geven om een goed extern milieu te creƫren, de groei en ontwikkeling van kippen is uiterst gunstig. Na elke rotatie van de kooi positie, is het nodig om de plaats van de ontlasting en vuil zorgvuldig te verwijderen, het is best om stro, tarwe stro-verlichte desinfectie te gebruiken.

Regelmatige rotatie van de kippenkooi kan een goede omgeving voor de kip behouden, maar bevordert de groei-efficiƫntie, maar de tijd en de methoden moeten goed beheersen!