Een Frame Fokker kooi systeem

Product naam A Frame Fokker kooi systeemproduct functies laag kooi is het fokken van ei tot kip, na hen groeien tot 12 weken of 16 weken transporteren naar laag kooi. Het grootste voordeel groeit eiproductie tot 98%, zeer gemakkelijk te hanteren kip afvalstoffen en verminderen van de ziekte...

Productdetails

Productnaam

Een Frame Fokker kooi systeem

Functies van het product

Laag kooi is het fokken van ei tot kip, na hen groeien tot 12 weken of 16 weken transporteren naar laag kooi.

Het grootste voordeel groeit eiproductie tot 98%, zeer gemakkelijk te hanteren kip afvalstoffen en verminderen van de transmissie van de ziekte.

Eicelpunctie systeem

Systeem voor het verzamelen van automatische ei heeft geavanceerde technologie, redelijke structuur. Het keurt de Europese technologie de methode van de collectie van de ei ga elke regel eieren aan de voorzijde van de schuur, de eieren van elke laag in het ei collectie gebied, en vervolgens vervoer het ei naar eicelpunctie kamer halen.

Cage Mesh systeem

We nemen de laag koolstofstaal Q235 koud getrokken staaldraad lassen vóór volbad zink, weerstand tegen corrosie, lange levensduur hebben.

Voedings-systeem

Drinken van systeem

Productvoordelen

1. grondstof-selectie
Gehalte aan koolstof bepaalt de hardheid van metaaldraad. Onze metalen draad voor kooi besteld uit China grote stalen fabriek, hoge hardheid en hoge elastische vervorming, maken de kooi mesh geen vervorming, kooi levensduur verbetert ten minste dan gemeenschappelijke fabriek 3 jaar.
2. tot 20 jaar met behulp van
Kwaliteit warme diepe gegalvaniseerd kooi gaas zorgt je kooi dat het blijft beschermd tegen corrosie en roest voor 10 jaar ten minste.
3. Cage mesh ontwerp
Grote schuifdeur ontwerp is eenvoudig te halen van de kip. De dichtheid van de bodem kooi mesh kan voorkomen dat de veer en anus pikken en voorkomen dat laag kip vermoeidheidssyndroom.
4. Sla het landoppervlak
Dit product bespaart 50% van het land dan kooi-vrije type fokken. Deze kooien hebben een goede ventilatie en verlichting, efficiënt voorkomen van besmetting, verbetering van de overleving tarief en ei collectie van kip.

1(001).jpg

Onderzoek