Een frame-laaghouder met automatische invoer

Productnaam Een frame-kooi met automatische invoer Producteigenschappen 1. Beschikbaar om het vereiste feedsniveau aan te passen. Alle voersystemen zijn verbonden met de voersilo (met invoerlift en siloweging) en worden automatisch bediend. 2.Het kooisysteem is ontworpen om erg ...

Productdetails

Productnaam

Een frame-kooi met automatische invoer

Producteigenschappen

1. Beschikbaarheid om het vereiste feedsniveau aan te passen. Alle voersystemen zijn verbonden met de

voersilo (met voerlift en siloweging) en wordt automatisch bediend.

2.Het kooisysteem is ontworpen om zeer sterk te zijn tegen aardebewegingen.

3.Secties zijwanden zijn vervaardigd van gegalvaniseerde draad en gegalvaniseerde staalplaten die in de fabriek voor verzending worden gemonteerd.

4.Eggs kunnen gemakkelijk naar de eierband reiken dankzij de goed geschuurde basisdraden. Op deze manier kunnen gebarsten en vervuilingen op minimaal niveau worden verminderd.

5.There zijn 2 tot 3 drinknippels voor elke twee kooigedeelten op de pvc-pijpen die

bevinden zich tussen twee kooipunten. de lekgoot "V" -vorm onder de waterleidingen,

houdt de waterdruppels tegen en voorkomt dat de druppels in de mestband terechtkomen, waardoor een drogere mest wordt verkregen.

6. Een waterregelaar bevindt zich op elke laag en elke rij van de kooi. Het levert het water van de waterlijn naar de leidingen.

7. Het is het voersysteem met voerwagens. Ons voersysteem met voerwagens die aanpassing mogelijk maken om het voer hygiënisch, homogeen, gemengd en gelijkmatig te verdelen.

8. In dit systeem wordt het voer automatisch verdeeld naar de voerwagens van de voersilo's door de spiraalvijzel in een buis met een diameter van 90 tot 150 mm.

9.Voerwagens worden verplaatst door staalkabels en 0,751.50 HP (afhankelijk van de kippenhok lengte en hopper) elektromotoren over de rails die zich op de bovenkant van de kooien bevinden.

10. Automatische eierverzameleenheid gemaakt van gegalvaniseerde plaat en apparatuur geproduceerd door onze geavanceerde eigen productiemachines.

11.De eierbanden gemaakt van importdoek en de verbindingscomponenten gemaakt van plastic platen

12. De mest wordt gereinigd en afgevoerd door de polypropyleen (PP) mestbanden met een dikte van 1,10 mm.

Deze PP-riemen bevinden zich onder elke laag en rij van de kooien en worden getrokken door het reductiedeel van de aandrijving

motoren om de mest op een onberispelijke manier te reinigen.

13. De mestriem is gemaakt van wit PP-product dat in Italië is gemaakt. Het gordelsysteem bestaat uit uitrekkende en interne sloopafvoerinrichtingen aan de voorzijde van de kap evenals de achterste afdankers van rollen, perskogels, externe afdankers, transporteuraandrijfsystemen en de elektrische reductiemotoren.

1 (001) .jpg

Onderzoek