A-type vleeskuikenkooisysteem

Productnaam A-type vleeskuiken kooi systeem Kenmerken en gebruik Het multi-tier vleeskuiken kooi systeem zorgt ervoor dat het vleeskuikenbedrijf naar de fabriek gaat en op grote schaal. Het heeft een hogere opbreekdichtheid in vergelijking met het systeem voor het opwekken van vleeskuikens, wat zorgt voor meer vleeskuikens met dezelfde grootte van het land, ook is het ...

Productdetails

Productnaam

A-type vleeskuiken kooi systeem

Functies en gebruik

Het meerlagige vleeskuiken systeem zorgt ervoor dat het vleeskuikenbedrijf naar de fabriek gaat en op grote schaal.

Het heeft een hogere opbreekdichtheid in vergelijking met het systeem voor het opwekken van vlees van kuikens, wat zorgt voor meer vleeskuikens met dezelfde grootte van het land, ook is het goed voor het reinigen en desinfecteren van het centrum voor kippenboerderijen.

Het huis met automatisch omgevingscontrolesysteem dat een goede windcirculatie vereist voor het hele huis.

Elke laag vleeskuikenkooien met handmatige reinigingsriem, die niet handmatig zal worden aangeraakt, en op tijd wordt schoongemaakt waardoor het ammoniak- en waterstofsulfidegas binnenshuis wordt verminderd en de ziekte voor kip wordt verminderd.

Kooi en kooi frame allemaal gemaakt van thermisch verzinkt vertel, die duurzaam is in het leven. Elke kooallengte is 1500 mm, de hoogte is 500 mm, de breedte heeft optioneel meerdere formaten, zoals 1350 mm, 1420 mm, 620 mm, 1820 mm.

De boerderij van de kooi is gemaakt van gegalvaniseerd paneel en vormt de opgegeven vorm, de kooi lassen eerst en dan krijgen thermisch verzinkt die de lange levensduur verzekeren. C-vorm verticale pijler is gemaakt van warm gegalvaniseerd paneel, dat gemakkelijk te reinigen is.

Elke kooi met één voerlijn die één voerpan heeft, en twee drinklijnen die is voorzien van 4 of 6 drinknippels. De redelijke voedings- en drinkapparaatdistributie zorgt ervoor dat vleeskuikens voldoende voer en water hebben. De hoogte van voer- en drinklijnen kan worden aangepast aan de grootte van de kip.

Het ontwerp en het materiaal van gaas onder de bodem is erg belangrijk voor de vleeskuikenkwaliteit, die sterk, flexibel en hygiënisch is, en die de hematoncus coccidiose van vleeskuikens, coccidiose en dood vermindert. Onze bodemkooi grijpt in met drie gegalvaniseerde buizen om de hardheid te verhogen. Het gaas met het redelijke vierkante geheel zorgt ervoor dat de mest naar de gordel valt.

Het onderste gaas is eenvoudig uit te schuiven, wat gemakkelijk is voor het schoonmaken en het ontkurken van vleeskuikens.

Er zijn twee manieren van voeren, de ene is een vijversysteem, de andere is een brugkraan.

1 (001) .jpg

Onderzoek