Een Type pluimvee kooi voor fokken en dag oude Chick met speciaal Design voor kippenboerderij

Type: Fokken kooi
Capaciteit/eenheid: 108,162 en 216 vogels
Capaciteit/huis: van 3.000 tot 30.000 vogels
Materialen: Elektrische of hete gedimde galvanisatie
Automatisch: Handmatig of volledige automatic(alternative)

Productdetails

Een Frame hen kooi systeem
Het is ontworpen voor jonge hennen die vogel leeftijd (opfokperiode) van 1 week tot 10 weken oude is. Het is de kooi systeem oppervlaktebehandeling is hot gedimde galvanization of koude galvanization volgens klanten aanvragen, .it is ook uitgerust met automatische mest gordel systeem of mest schraper in de pits mest voor het verzamelen van de kip mest buiten huis.
Een Frame hen kooi systeem kan ook worden uitgerust met Automatische Feeding machines die de voeding hoppers gebruiken om de feed in de feed trog.

1(001).jpg


Een Frame hen kooi systeem voordelen:
● Galvanized laag koolstofstaal koud getrokken staaldraad heeft een hoge treksterkte en uitbreiding tarief.
● Raising dichtheid per oppervlakte-eenheid kan het verhogen van 50% - 100% in vergelijking met vloeren systeem;
● De mogelijkheden van infectieziekten veroorzaakt door mest afnemen, aldus sterftecijfer is geminimaliseerd;
● Hoeveelheid oefening is klein, dus meer diervoeder wordt opgeslagen door het speciale ontwerp van de feed trog die heeft voeden via aanpassen van bestuur;
● Geschikt voor het observeren van de toestand van de groei van vogels, de groepering en de selectie;
● Uniformiteit en gezondheid voorwaarde zijn beide uitstekende want er is genoeg plaats voor vogels voederen en drinken;
● Opvulling kosten voor vloeren systeem wordt in mindering gebracht;
● vermindert dramatisch vogels invaliditeit;
● werken minder arbeid en eenvoudig beheer omdat alle systeem kan worden uitgerust met automatische apparatuur voor het voederen van dieren, drinken, mest collectie en kip huis milieu.

Ontwerp van de structuur van de unieke kooi:
● Elke dimensie van de eenheid van de kip kooi is 195 * 60 * 35 cm, 3 cellen/eenheid, met 10 vogels per cel, elke cel dimensie is 65 * 60 * 35 cm, zodat elke vogels 390 sq.cm kunnen krijgen. ten minste voor 10 weken.
● Onder netto is dicht aan elkaar gelast, het plastic kussen waardoor er op de onderkant kooi Maas kunt beschermen de voeten van hen en ze meer comfortabel;
● kan het drinken systeem automatische tepel drinken lijn en handmatige eters en drinkers voor de eerste twee weken terwijl de kip zijn te klein om water tepel drinkers; de tepel-drinkers zijn roestvrij staal, degenen met ronde of vierkante buizen, het kan worden uitgerust met water kopjes onder de tepel; de leidingen kunnen worden aangepast in hoger niveau als de kip groeit groter en groter met de dag omdat de mazen van het net heeft leeg ontwerp in de middelste plaats aan te passen de buizen hoger.
● de feed troggen heeft stel bestuur om verschillende hoogte tijdens verschillende period.the aanpassen bestuur is uitgerust met kooien boven de trog binnen deel, kan PVC of staal degenen
● de 1--3 laag van kooien kan worden uitgerust met mest gordijn op de achterkant van de kooi mazen in het geval van de mest te laten vallen uit de bovenste lagen.

3(001).jpg

Onderzoek