LAAG KOOI

Een type laag kooi laag batterij kooi, pluimvee kooi, kip kooi

Productdetails

LAAG KIP KOOI VOOR PLUIMVEEBEDRIJF

EEN BOERDERIJ BATTERIJ-KOOI IS ONTWORPEN VOOR BEIDE OPENEN EN SLUITEN KIPPENHOK DIE GESCHIKT IS VOOR WERELDWIJD, MET NAME VOOR AFRIKA, ZUID-ESAT AZIË EN ZUID-AZIË, WAAR DE BOEREN ZOWEL KLEINE OF GROTE CAPACITEIT PLUIMVEEBEDRIJF HEBBEN.

CAGE SYSTEEMSPECIFICATIE:
QQ截图20181016095738

CAGE SYSTEEM-ZOWEL DE KOOI MAZEN LEGFRAMES STEUN KOOI ZIJN DE STALEN Q235A DIE ZORGEN VOOR DE KOOI MAZEN GEVEN ENGOUGH ELASTICITEIT AAN DE VOGELS VAN DE LAAG EN HET GEVOEL VAN DE KIP TE VERGOEDEN VOOR HET LEGGEN VAN EIEREN.
A Frame Layer Cage 1

AUTOMATISCHE VOEDING SYSTEEM-DE REIZENDE HOPPER DIE VOORTVLOEIEN UIT DE SILO DOOR HET DWARSE VOEDING AUGER DIE HIER POPULAIRDER IS. IN DIT SYSTEEM, WORDT DIERVOEDERS GEDISTRIBUEERD AUTOMATISCH NAAR DE VULTRECHTER VAN DE SILO DOOR DE SPIRAAL HANDBOREN.
A Frame Layer Cage 3

WATERVOORZIENINGSSYSTEEM-VIERKANTE PIJP (DIKTE 2,5 MM) OF RONDE BUIZEN (DIKTE 2.0 MM) MET 360 GRADEN STROOMT TEPEL DRINKERS, WATER DRUPPELEN CUPS EN WTER DRUKREGELAARS, TERMINALS, SPLETEN, WATERFILTERS ZORG ERVOOR DAT DE WTTER IS SCHOON EN NIET SCHADELIJK ZIJN VOOR DE LAGEN. DE MEDICATER UIT DOSATRON FRANKRIJK (POUL TECH IS ÉÉN VAN DE GEAUTORISEERDE DISTRIBUTEURS)
A Frame Layer Cage 5

SYSTEEM VOOR HET VERZAMELEN VAN AUTOMATISCHE EI-BESTAAN UIT EI COLLECTIE MACHINES, RIEMEN (MADE IN ITALY) EI EN EI RIEM HAKEN. DE MACHINE KAN WORDEN VAN 2 LAGEN 5 LAGEN. EEN FRAME KOOIEN KUNNEN OOK WORDEN UITGERUST MET EI-TRANSPORTSYSTEEM DAT ALLE EIEREN VAN VERSCHILLENDE HUIZEN LEVEREN KAN TE EI OPSLAG ROM.
A Frame Layer Cage 6

AUTOMATISCHE MEST REMOVAL SYSTEEM-DE SCHRAPER TYPE MEST VERZAMELEN MACHINE IS ONTWORPEN VOOR EEN FRAME KOOI DIE MEST PIT ONDER DE KOOI HEEFT, DE SCHRAPER VERZAMELEN ALLE DE MEST VAN DE PIT AAN DE BUITENKANT VAN HET KIPPENHOK.


VOOR MEER INFORMATIE, NEEM CONTACT OP MET DOOR WHAT 'S APP: +86 158 3839 8703

Onderzoek