GEVOGELTE KOOI

Een kooi van een soort laag, een kooi van een lagenbatterij, een pluimveekooi, een kippenkooi

Productdetails

LAGERE KIPPEN VOOR PLUIMVEEBOERDERIJ

Een kooi met een soort laag voor pluimveebedrijven voor zowel kleine als grote capaciteit met volledig automatisch systeem.

KOOPSYSTEEMSPECIFICATIE:
QQ 截图 20181016095738

KOOPSYSTEEM - ZOWEL DE KOOIMAZES ALS KOOI BEENSTEUN FRAMES ZIJN HET Q235A STAAL DAT DE KOOIMAARTEN ZORGT ENGOUGH ELASTICITEIT BIEDT VOOR DE LAAGVOGELS EN DE KIP ZELF GOED MAAKT VOOR HET LEGGEN VAN EIEREN.
Een frame-laagkooi 1

AUTOMATISCH VOEDINGSSYSTEEM - DE REIZENDE HOPPER VERBONDEN MET DE SILO DOOR DE TRANSVERSE VOEDENDE VOEDER DIE HIER POPULIER IS. IN DIT SYSTEEM WORDT DE DIER AUTOMATISCH VERDEDIGD AAN DE VOEDEROPVANGER VAN DE SILO DOOR DE SPIRAALBUIZERS.
Een frame-laagkooi 3

DRINKSYSTEEM - VIERKANTE PIJP (2,5 mm dik) OF RONDE PIJPEN (DIKTE 2,0 MM) MET 360-GESTREEPTE DRIPPEN DRANKEN, WATER DRUPPELS EN WERDREGELREGULERENDE BEVOEGDERS, KLEMMEN, SPLITSEN, WATERFILTERS ZORG ERVOOR DAT DE WTTER SCHOON IS EN NIET SCHADELIJK VOOR DE LAGEN. DE MEDICIJN VAN DOSATRON FRANKRIJK (POUL TECH IS EEN VAN DE TOEGESTANE DISTRIBUTEURS)
Een frame-laagkooi 5

AUTOMATISCH EI-COLLECTIESYSTEEM -CONSIST VAN EI-COLLECTIE MACHINES, EIERGORDEN (GEMAAKT IN ITALIË) EN EI-RIEM HAKEN. DE MACHINE KAN UIT 2 TIERS TOT 5 TIERS ZIJN. A FRAME-KOOKPANNEN KUNNEN OOK WORDEN UITGERUST MET EGG-TRANSPORTEURSYSTEEM DAT ALLE EIEREN UIT VERSCHILLENDE HUIZEN AAN DE ROM VAN EIEROPSLAG KAN LEVEREN.
Een frame-laagkooi 6

AUTOMATISCHE MESTVERWIJDERINGSSYSTEEM - DE MACHINE VOOR HET VERZAMELEN VAN DE MACHINE MET SCHOORSTOFTYPE IS ONTWORPEN VOOR EEN FRAME KOOPSYSTEEM DAT DE KUIP ONDER DE KOOI HEEFT, HET SCHRAPER VERZAMELT AL DE MEST VAN DE KUI TOT DE BUITENKANT VAN HET KIPHUIS.


VOOR MEER DETAILS, NEEM CONTACT OP MET WAT APP IS: +86 158 3839 8703

Onderzoek