H Frame batterij kooi voor laag kippenboerderij met ei transportband en volautomatische systeem

Type: H Frame laag kooi
Fase: van 3 tot 12 lagen
Capaciteit/huis: van 10.000 naar 100.000 vogels
Materialen: Gedimde warm galvanisatie
Automatisch: Volledige automatic(alternative)

Productdetails

H Frame laag legbatterijsysteem
. • De bouw en de secties van de kooien zijn gemaakt van gegalvaniseerd blad en warm gedimde verzinkte draden met ISO 9001 kwaliteit Certificate.The oppervlak galvaniseren cover van deze materialen, zijn gelijk aan hoge normen.

• De kooi-systeem is ontworpen om te worden sterk tegen bewegingen van de aarde. Belangrijkste bouw van de kooi-systeem bestaat uit de benen, die zijn in elke 84 cm in de lengte gelegen, en de brede gebaseerd verbinding eenheden met verstelbare bouten.
• Secties zijwanden zijn gemaakt van gegalvaniseerd draad en gegalvaniseerde staalplaten die zullen samen worden gemonteerd in de fabriek voor de verzending. Dus, meer productieve ventilatie worden gezorgd, en installatie werkdruk verminderd en alle apparatuur standaard kan perfect worden gehouden vanwege minder beweging van de zijden van de sectie.
• Beschikbaarheid om het vereiste niveau van feeds dankzij de voeding systeem dat bestaat uit voeden kar (trolley hopper) en dispenser apparaat dat zijn automatische en gemaakt van gegalvaniseerd blad en geverfde sheet.all voersysteem zijn verbonden met de feed silo (met Lift en silo weegsysteem voeden) en automatisch bediend.
• Water systeem is bestaande uit PVC materiaal vierkant pijp, tepel drinkers, die is gemaakt van kunststof en roestvrij staal in rode kleur, in elke sectie en de onderste plastic drop catcher in V shape.and die alle tepel drinkers zal worden uitgerust met de vierkante buizen al en verpakt door het karton en plastic zakken buiten voor bescherming voordat shipment.we gebruiken de water druk regulators.the DOSATRON doser en filters het water schoon te houden van de gezondheid van de kippen in het huis.
• De mest verwijdering riem is gemaakt van witte PP-product dat in Italië gemaakt, de gordel systeem is bestaande uit front GLB rollen uitrekken en interne sloop van apparatuur evenals de achterzijde sloop uit rollen, ballen, externe sloop uit apparaat, drukken transportband aandrijfsystemen en de elektrische reducer engines.a dekking heeft gelegd op achterkant van de mest riemen voor vermijden spatten en niet te vuil kippenhok maken de mest overbrengen naar de transportband als dandy.

2(001).jpg

Horizontale mest transportband:De rubberen band in dikte van 6 mm, met inbegrip van de snoer doek waarop verzinkte leidingen op gegalvaniseerde bouw en de voorste achterste rollen, reducer motor.
Verticale mest transportband:De rubberen band in dikte van 6 mm, met inbegrip van de snoer doek waarop verzinkte leidingen op gegalvaniseerde bouw en de voorste achterste rollen, reducer motor.
• Eieren bereikbaar gemakkelijk aan de riem van de ei als gevolg van goed schuine kant basis draden. Op deze manier, gebarsten en viezigheid kan worden verminderd op minimale level.the ei-collectie bevat liftsysteem welke bereik elk tiers door te bewegen op en neer, de eieren zijn verzameld uit elke laag en vervoerd naar de gevraagde plaats en afstand
• het kippenhok moet sluiten die voorzien is van de Climate Control System.our"ZHT"Control System, zodat de voeding, drinken, ei collectie en mest verwijdering systeem allemaal gecontroleerd door de elektriciteit controleren panels.the ventilatieventilators, koeling pads, zijwand ventilatie windows ook gecontroleerd samen automaat.

3(001).jpg

Onderzoek