H Frame Breeder Pluimveenkooi voor Layer en Broiler Fokker

Type: H Frame Breeder Cage
Tier: Van 3 tot 8 tiers
Capaciteit / huis: Van 10.000 tot 80.000 vogels
Materialen: Hot dip galvaniseren
Automatisch: Volautomatisch (alternatief)

Productdetails

H Frame Teelt Kip Kippensysteem
Het is het professionele H Frame Cage-systeem voor laag- of broilerkweekkippen met de verwijderingsband van de mest. Het is ontworpen om gebruikt te worden voor Nature Mating van mannelijke en vrouwelijke kippen in de kooien. Er zijn geen roosters in elke set kooi, dus de kippen kan verhuizen zonder beperking. Dit betekent comfortabeler leven en meer vitaliteit. De kippen kunnen hun paringssnelheid en eierslag verbeteren. Ondertussen betekent de fok eieren met hogere vitaliteit een hogere incubatie snelheid en meer gezonde baby kippen.

► De kooi is ontworpen in 2/3 tiers en we kunnen de parkeer- en liggingsituatie in kooien tijdig met gemak voelen. De kooi breedte is 1200mm, elke set standaardlengte is 1800mm, elke eenheid verhoogt 22/32 vogels (2/3 hanen en 20/29 kippen, het betekent dat de mannelijke en vrouwelijke kip zal worden gezet als Man 1:10 Vrouwelijke kippen), elke vogel kan gemiddelde ruimte 675/981 sq.cm.

Item nr.

kooi tiers

kooi dimensie / tier

Vogel Nos / kooi

vogel Nos / set

cm2 / bird

PT-HB02

2

1800 * 1200 * 650

22/32

44/64

675/981

PT-HB03

3

1800 * 1200 * 650

22/32

66/96

675/981

De technische details van kippenkooi
● Het voorste gedeelte van de kooien wordt door het raster bevestigd, bestaande uit verticaal rooster, gegarandeerd dat de mannelijke kippen de optimale voedingsomstandigheden hebben, en voorkomen dat de kam pijn doet, een ander deel is glijrooster, het kan volledig open en handig zijn om te werken, zoals het krijgen van kippen binnen en buiten, het raster is op niveau gescheiden, het zorgt voor geschikte condities voor de voeding van de mannelijke en vrouwelijke kippen, ze kunnen de distributie van grille vrij kiezen.
● De kooien die zonder kooi zijn ontworpen, zijn bovenaan in geval van pijn op mannelijke kippen tijdens het paren, omdat mannelijke kippen groter zijn dan de vrouwelijke kippen.
● Elke kooi is gescheiden door het gesloten afscheidingsplateau dat gemaakt is van verzinkt staalplaatjes met een dikte van 1,0 mm, waardoor de kip tussen verschillende groepen helemaal geïsoleerd is en een rustige en stille ruimte voor kippen houden. Zorg voor voldoende ventilatie aan het kippenhuis.

2 (001) .jpg


Water voorraad:
● De vierkante PVC-buizen met tepels aan beide zijden van de kooien, kunnen wij verschillende hoogte van de tepelpijp voor de broedkippen installeren.
Voedingssysteem:
● De voerwagentje voor kip kan gelijkmatig en vlot verplaatsen, diepe voerbak vermijdt afval van het voer. Het is verbonden met de silo buiten. We kunnen ook kleine voedingsdoos gebruiken naar hoger niveau, die alleen door mannelijke kippen worden gegeten.

3 (001) .jpg


Perched device:
● In het midden van de kooien is er een gestapelde eenheid, het is makkelijk te accepteren door de pik en de kip, evenals de bijpassende.
● De onderste maas is op een stevige draad geplaatst, de staaldraad is strak in het gehele lengte systeem, waardoor de elasticiteit van de staaldraad wordt gewaarborgd, waardoor de verhouding van gebroken ei en gebarsten ei tot de laagste wordt gedaald. Er zijn verschillende maaswijdtes bij de onderkant van de maas, 1 * 1 inch maakt de pik en de kip stabieler, de maaswijdte van het voedingsgebied: 1 * 1,5 centimeters, het is meer bevorderlijk voor het opslaan van eieren, en de eieren vielen op langsband, wat betekent hoge broedextract en goede kwaliteit van eierschaal.

4 (001) .jpg

Onderzoek