H Frame vleeskuikens batterij kooi In Pluimveebedrijf voor kip

Type: H Frame vleeskuikens kooi
Fase: van 3 tot 8 niveaus
Capaciteit/huis: van 10.000 naar 100.000 vogels
Materialen: Gedimde warm galvanisatie
Automatisch: Volledige automatic(alternative)

Productdetails

VLEESKUIKENS KOOI SYSTEEM MET LADE
1. KOOIEN
Alle gebruikte metalen structuren zijn hete diep gegalvaniseerd materialen. Lengte van de kooi 246 cm en hoogte van de kooi is 75,75 cm. De hoogte van de kooien kunnen wijziging van 3 tier hoogte 250 cm 6 tier hoogte 477 cm.
Er is speciaal geperforeerd plastic laden wordt gebruikt binnen de kooien. Er zijn 4 stukken laden voor elke kooi. Wanneer het nemen van de tijd, kunt u eenvoudig schuiven ze uit dan drop alle de vleeskuikens mest riemen. Naast het bewijs wordt geleverd dat er helpt om te voorkomen dat de schade die is afkomstig van ammoniak, helpt ook om ventilatiesysteem en mest schoonmaken.

2. VOEDING SYSTEEM
Voersysteem loopt automatisch van de silo's tot het voederen van pannen in kooien. Deze automatisering is gematerialiseerd met feed niveau meting door middel van enkele sensoren op de pannen die zich bevindt op de lijneinden. Wanneer de feed niveau vermindert in de pannen, pannen wordt automatisch gevuld door de feed bunkers.
Speciaal ontworpen vleeskuikens feed pannen worden gebruikt in voersysteem. De pannen worden geplaatst op spiraal lijn in het midden van de kooi en 2 stukken pannen voor elke kooi te voeden. Feed lijnen zijn instelbaar als fit voor vleeskuikens maten, met behulp van Lier systeem aan de lijn-begin.

2(001).jpg


3. WATERVOORZIENINGSSYSTEEM
Drinken systeem werkt door 12 RVS tepels in iedere kooi die op de tepel regels geplaatst. Hoogte van de regels kan worden aangepast door een enkele hand kraan die aan het begin van de rij geplaatst. Tepels zijn 360° draaibare tepels die nooit druppels en lekken.
4. VLEESKUIKENS REMOVAL SYSTEEM
Door te trekken uit de plastic bak waarin de vleeskuikens zijn leven op de top, worden de vleeskuikens neergezet op het station van mest

3(001).jpg

Onderzoek