H Frame kip kooi voor fokken en dag oude Chick met redelijke ontwerp

Type: H Frame fokken van kooi
Fase: van 2 tot 5 lagen
Capaciteit/huis: van 10.000 tot 80.000 vogels
Materialen: Gedimde warm galvanisatie
Automatisch: Volledige automatic(alternative)

Productdetails

1. DE BATTERIJ
De bouw van het mainframe wordt ondersteund met U profiel pijpen, die each1, 23m worden geplaatst. En ook een kooi is één sectie. De bouw van de kooi geeft de mogelijkheid wegens zijn modulaire vorm voor het opbouwen van 3 lagen 8 lagen zonder raster floor(catwalk) en tot 150 m.Length.It gemakkelijk is te begrijpen van de naam dat het systeem is ontworpen voor maximale uniformiteit.

2_02.gif


2. DE KOOIEN
De deur voor elke kooi voor het midden geplaatst. De middelste deur opent naar de binnenkant van de kooi, waarmee eenvoudig beheer, tijd en arbeid bespaart om te bereiken van de dieren in de 65 * 123-dimensie van de kooien.
Het gaas van de bodem heeft de maatregelen 19 * 19 mm (1'' * 1'') zodat het geeft de mogelijkheid om dag oude kuikens op de bodem mesh zonder extra kunststof accessoires. De kooi is ontworpen voor maximaal comfort en hoge efficiëntie.
3. VOEDING SYSTEEM
De Unifor geeft de mogelijkheid door de speciale voeding platen tot dag oude kuikens te gemakkelijk te bereiken op de feed trog. Vanwege het perfecte ontwerp op de voetplaat en voeding plaat is er geen feed mostage tijdens de voeding. Keten voersysteem systeem en diervoeders hopper met speciale feed dia's, om te voeden de kuikens en hennen meer gehomogeniseerde en snel als mogelijk meerdere malen per dag.

1_02.gif


4. WATERVOORZIENINGSSYSTEEM
In de kooien is de tepel-lijn in de buurt van het centrum met één vleeskuikens tepel en drie kunststof beklede.

3_02.gif

5. MEST REMOVAL SYSTEEM
Robuuste constructie van mest verwijdering rollen, rijden de Poly propyleen (PP) mest riemen voor collectie van de mest onder de kooi. Vanwege de sterke structuur, systeem kan werken tot 200 m.All verzinkt materiaal geeft de mogelijkheid voor een lange levensduur.
6. climate Control System
• het kippenhok moet sluiten die uitgerust met het "ZHT" Climate Control System.our Control-systeem, dus de voeding, drinken, ei collectie en mest verwijdering systeem alle gecontroleerd door de elektriciteit controle panels.the ventilatoren, pads, koeling Verwarming apparatuur (winterseizoen), zijwand ventilatie windows ook gecontroleerd samen automaat.

Onderzoek