H-type kip kooi systeem

Product naam H-type kip kooi systeem specificaties H frame vogel verhogen systeem heeft gezet in de internationale markt voor vele jaren en geholpen onze klanten goede verhogen prestaties. De apparatuur heeft de volgende kenmerken. Het verzinkproces hot gecoat maakt de volledige...

Productdetails

Productnaam

H-type kip kooi systeem

Specificaties

H frame vogel verhogen systeem heeft gezet in de internationale markt voor vele jaren en heeft geholpen onze klanten goede verhogen prestaties. De apparatuur heeft de volgende kenmerken. Het verzinkproces hot gecoat maakt het volledige systeem meer anticorrosive en duurzaam. Het kan gebruikt worden voor 15-20 jaar. De dekking van het land van de hoge dichtheid verhogen systeem is 70 procent minder dan die van het systeem van een frame. De centralisatie van het beheer kunt zorgen boeren besparen energie en materiaal. De geavanceerde ventilatie, verlichtingssysteem en automatische controle systeem kan energie bespaard, verhoging van efficiëntie en lagere ei voeden tarief. Het systeem kan het opslaan van uw investering. De verhoging dichtheid kunt 62 birds/sq.m bereiken. In vergelijking met de mest systeem voor de verwijdering van de gordel, maakt het product mest drogere en gemakkelijker te verwijderen en recyclen. Het is de meest ideale verhogen uitrusting voor producten van de eieren en vlees, zoals gezonde ei en niet-verontreinigde vleeskuikens, enz.

Toepassing

Gebruikt voor slachtkuikens, baby kuikens en kippen van de laag.

Onderdelen

Het apparaat bevat rek, vermogen aandrijfsysteem, aandrijfsysteem, power systeem voersysteem capaciteit aanpassen systeem en power distributie te ontslaan.

Kenmerken:

a. soepel mechanische overbrenging uitgevoerd, lage ruis, gebruik van het lange leven.

b. volledig toe te passen van de automatische gecontroleerde systeem van de voeding en doseren proces om te voorkomen dat de fodders afval.

c. de feeder groot-span onderdelen gebruikt boog beam structuur, die de kenmerken van hoge ecologische draagkracht, compressie vervorming heeft.

d. kleine investering, arbeid en veevoer opslaan met het redelijke en uniforme voeden, verbeteren aanzienlijk de effciency van de grootschalige landbouw.

e. toepassen voor de geïmporteerde elektronisch gecontroleerd-silicium systeem, waaruit de voeding capaciteit op elke rijen vrij beheersbaar zijn redelijk en uniform. Soepel rijden en geen ontspoord.


Onderzoek