Pluimveekooi

Type: H Frame Layer Cage
Niveau: van 3 tot 8 niveaus
Capaciteit / huis: van 10.000 tot 100.000 vogels
Materialen: Golfan
Automatisch: volledig automatisch (alternatief)

Productdetails

Pluimveekooi


• De kooi is gemaakt van Golfan draad of warm gegalvaniseerde draad met een hoge kwaliteit die anti-roest is met een lange levensduur. Het kooiframe, de voer- en mestverwijderingsmachine, de eierverzamelmachine zijn gemaakt van 275g gegalvaniseerd stalen paneel.

• Het kooisysteem is ontworpen om sterk te zijn tegen bewegingen van de aarde. Hoofdconstructie van het kooisysteem bestaat uit de poten en de brede basisverbindingseenheden met instelbare bouten.


• Watersysteem inclusief sqaure waterpijp, tepeldrinker (geïmporteerd uit Nederland), waterfilter, waterregelaar, madicator (van Dosatron)


• De mestverwijderingsriem is gemaakt van wit PP dat uit Italië is geïmporteerd, de riem is 1,1 mm.

2 (001) .jpg

• Eieren kunnen gemakkelijk naar de eierband reiken dankzij de goed geschuurde basisdraden. Op deze manier kan gebarsten en vuiligheid op minimaal niveau worden verminderd. De eierverzameling bevat een liftsysteem dat elke laag bereikt door op en neer te bewegen, de eieren worden verzameld van elke laag en getransporteerd naar de gevraagde plaats en afstand


• Het klimaatbeheersingssysteem is van Tiffugo France, de beste in deze wereld, en de elektronische componenten zijn van CHNT. Het controlesysteem omvat ook de voeding, de silo, het mestverwijderingssysteem, de mestafhaalriem, het eierverzamelsysteem, de eierband enz.

3 (001) .jpg

Onderzoek